QIP Infium 9030 download
QIP 2005 8095 download

Špatně uváděny čas: Připojen od

Máte nějaký problém s QIPem, potřebujete radu? Zde můžete pokládat dotazy.

Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři

Špatně uváděny čas: Připojen od

Příspěvekod Carfi v pon čer 11, 2007 17:16

Čau, potřeboval bych prosím vás pomoci! QIP mi špatně udává(konkrétně o
- 2 hodiny), od jaký doby sem připojen, například dneska sem se připojoval v 8:35 a QIP mi uvadí 6:35, nevíte jak to udělat, aby mi to QIP zobrazoval správně, díky :wink:
Carfi
Nováček

Příspěvekod DreamWalker v pon čer 11, 2007 17:20

Co urobit? Naucit sa world time. Je to podla svetoveho casu. Ty si GMT+1 a naviac mame DST (letny cas) takze este raz +1. 1+1=2 keby si nevedel. A voala... 2 hodiny. Mne to sedi... :shock:
Obrázek
DreamWalker
International QIP Support

Příspěvekod Carfi v pon čer 11, 2007 17:48

dreamwalker píše:Co urobit? Naucit sa world time. Je to podla svetoveho casu. Ty si GMT+1 a naviac mame DST (letny cas) takze este raz +1. 1+1=2 keby si nevedel. A voala... 2 hodiny. Mne to sedi... :shock:

Ja neřikám, že mi to nesedí!!! Ja se ptal, jestli to nejde nějak předělat, nastavit, aby to běželo podle našeho času a ne podle ruskýho :roll:
Carfi
Nováček

Příspěvekod Xeelee v pon čer 11, 2007 18:35

Nebezi podle ruskeho (v Rusku se nachazi asi vetsina casovych pasem:) ale podle svetoveho (Greenwich Mean Time - GMT).

http://www.presnycas.cz/ píše:Letní čas používá většina evropských zemí (kromě: Island, Bělorusko, Grónsko a norské ostrovy Jan Mayern, Svalbard). Vznikl z důvodu úspory elektrické energie. Letní čas je oproti běžnému času posunutý o 1 hodinu dopředu. Přechod ze SEČ na letní čas se uskuteční 25. března 2007 v 1:00 GMT.
V roce 2007 bude v ČR přechod zpět na SEČ 28. října 2007 v 03.00 hod. (-1 h). K přechodům mezi časy dochází poslední neděli v říjnu (-1 h) a poslední neděli v březnu (+1 h). (Dle dohody z r.1996).

GMT (Greenwich Mean Time) čas na nultém poledníku v Greenwichi (Londýn). Univerzální časová jednotka, jednotlivé časové zóny se určují posunem proti času GMT

SEČ (středoevropský čas, také CET - Central European Time) je čas používaný ve střední a západní Evropě. Jeho hodnota je GMT+1.
pokusné phpBB3 fórum ::: JID: xeelee@jabbim.cz Obrázek
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat. Necituj předchozí příspěvky.
qip@conf.netlab.cz - QIP konference
::: bojovník za práva menšin
Xeelee
Moderátor

Příspěvekod Carfi v pon čer 11, 2007 19:09

Xeelee píše:Nebezi podle ruskeho (v Rusku se nachazi asi vetsina casovych pasem:) ale podle svetoveho (Greenwich Mean Time - GMT).

To už je jedno, neznám čas a časový pásma na celym světě :wink: Ja myslel, jestli na to neni nejakej plugin, nebo jestli to nejde nějak oblbnout, ale asi nejde no...

/edit Xeelee: zkracena citace
Carfi
Nováček

Příspěvekod Xeelee v pon čer 11, 2007 19:13

Zatim nic takoveho neexistuje.
Ja to sem hodil jen aby v tom meli vsichni poradek co ze se to vlastne zobrazuje za cas.
pokusné phpBB3 fórum ::: JID: xeelee@jabbim.cz Obrázek
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat. Necituj předchozí příspěvky.
qip@conf.netlab.cz - QIP konference
::: bojovník za práva menšin
Xeelee
Moderátor

Příspěvekod DreamWalker v pon čer 11, 2007 19:35

Nejaky inteligent píše:našeho času a ne podle ruskýho

:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D RUSKO je vedla Londyna?
Obrázek
DreamWalker
International QIP Support

Zpět na QIP 2005 - Podpora