QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium Jadris Pack 5.0.0 (9044)

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » čtv 27. listopad 2008 15:57

promin,musel jsi psat,zrovna gdyz probihal upgrade...a s tim oknem...tohle mi udela pokazde..nevim gdy mi to jeste neudelalo,gdy sem spustil okno prihlaseni a qip se korektne zavrel
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Drmol » čtv 27. listopad 2008 16:05

To dělá i na normálním Infiu, asi za to můžou některé pluginy, vždycky byla v bugreportu chyba v 'RSSNews.dll' a od nové verze RSSNews je chyba v 'TVp.dll' :D
Uživatelský avatar
Drmol
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 330
Registrován: stř 23. červenec 2008 14:43
Bydliště: Doma

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » čtv 27. listopad 2008 16:08

jjj LMS mnooo.... ;) ale tak nemuzem se naneho zlobit,jeho pluginy jsou squele
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Dave007 » čtv 27. listopad 2008 20:32

yop yop yop gde bychom bez toho squelyho vseho byli %)
Dave007
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 92
Registrován: pon 30. červenec 2007 19:43

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Pivoth » pát 28. listopad 2008 15:13

omg piste cesky a ne misto k G (pr: gde,gdy,gdyz..) jinak budeme s Lms zli :-D
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Dave007 » pát 28. listopad 2008 23:48

asi tak jsem to myslel ..
Dave007
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 92
Registrován: pon 30. červenec 2007 19:43

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » sob 29. listopad 2008 0:09

Pivoth píše:omg piste cesky a ne misto k G (pr: gde,gdy,gdyz..) jinak budeme s Lms zli :-D

:cry: tak pardon,nevedel jsem ze to bude tak vadit
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Pafo » čtv 4. prosinec 2008 21:37

Tak jsem obhlédl konkurenci :) zase jednou, abych věděl co se změnilo a zjistil jsem jednu věc co by mě hrozně točila. Nevím jak tedy ostatní uživatele packu, ale když používáš velké záhlaví okna a klikne se na křížek, tak mě udivilo, že program nešel do traye, ale opravdu se vypnul. Asi bych zapnul možnost Při ukončení minimalizovat, co myslíš..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » čtv 4. prosinec 2008 21:40

jo,mas pravdu, v dalsi verzi hodlam udelat obycejne zahlavi :) takze tato moznost zmizi - jinak..opravdu je to jenom na zvyku :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Pafo » čtv 4. prosinec 2008 21:43

Tak tohle co máš je vlastně tak trochu obyčejné záhlaví a na Vistách například vypadá daleko daleko lépe než tool.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » čtv 4. prosinec 2008 22:00

ano a to je prave ten duvod proc ho tam mam...viz nahled :D
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod mojoš » úte 9. prosinec 2008 20:33

hele jak mam zmeni ty kvetinky u jmen, jsou tam jednoduse receno, jako kdyz se nacita icq, ze dokola beha cerveny list.... chtel bych mit normalni zelenou kvetinku, diky za radu.... :)
mojoš
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » úte 9. prosinec 2008 21:15

ľudia poradte v zozname mam len online ľudi ale chcem tam mať všetkych aj online aj offline a neviem to nastaviť poradte mam 9020 qip
Návštěvník
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Pafo » úte 9. prosinec 2008 21:25

Nahoře v kontaktlistě první tlačítko zleva dva zeleni panacci
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » úte 9. prosinec 2008 22:30

mojoš píše:hele jak mam zmeni ty kvetinky u jmen, jsou tam jednoduse receno, jako kdyz se nacita icq, ze dokola beha cerveny list.... chtel bych mit normalni zelenou kvetinku, diky za radu.... :)


ahoj,stahnes zde http://smajlici.qipim.cz/downloads.php?cat_id=3
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » čtv 11. prosinec 2008 19:43

Caute, je nejaka moznost jak dostat statusy uzivatelu abych poznal kdo pouziva qip a kdo ICQ? Hned nademnou je odkaz na stazeni statusu ale nevidim tam ikonku QiP jak sem to mel u Infia verze 9000. diky
Návštěvník
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Tunák » čtv 11. prosinec 2008 19:53

Tak jsem to stáhla, nainstalovala...na ikona na ploše je mrtvá a pře start není jiná možnost než odinstalovat, která je mimo jiné taky mrtvá...a jestli se to nerozjede, nebo je to jen zpomalené a rychlejší už to nebude, tak budu hrozně moc nasraná...nějaké rady? :?
Tunák
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Pafo » čtv 11. prosinec 2008 20:01

Návštěvník: Myslíš ikony klientů? Překontroluj nastavení-ucty-icq nastaveni-doplňující-zaškrtnout Zobrazit ikony klientů... a pak nastavení seznam kontaktů-nemít zaškrtlé nezobrazovat doplňující ikony.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Pafo » čtv 11. prosinec 2008 20:04

Tunák: Jestli je zástupce na ploše skutečně mrtvý, tak můžeš zkusit ručně vytvořit zástupce infium.exe a dát zástupci parametr /isolated

Screen obecného nastavení (vlastnosti zástupce):
Obrázek
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » čtv 11. prosinec 2008 20:13

Pafo: Ja myslel vlevo pred jmenem jak jsou ty kyticky tak se mi pretim zobrazovala bud byticka kdyz pouzival ICQ nebo obrazek QiPu kdyz pouzival qip jako je tady http://www.sosejte.cz/screenshots/9350849971.jpg
Návštěvník
 

PředchozíDalší

Zpět na Packy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron