QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium Jadris Pack 5.0.0 (9044)

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Pafo » čtv 11. prosinec 2008 20:18

Promiň už ti rozumím.. To u těchto stahovaných kytiček asi nepůjde, musel bych je totálně překopat, aby to jelo. Nevěděl jsem, že o takovou záležitost ještě někdo stojí... Princip je takový, že normálně je celá ikona zelená červená a modrá a k tomu se u icq dodávaj statusové malé obrázky s průhledností a tak když měl někdo qip, tak se zelená kytička nahradila telefonkem a k tomu se pridal ten malý obrázek. Jenže já se na tuto funkci vykašlal a udělal jsem kytičky jako obrázky všechny tudíž ony ty kytičky ten telefonek celý překrývají, proto není vidět...
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » čtv 11. prosinec 2008 21:06

V nove verzi by melo byt opraveno :) , download ZDE
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » pát 12. prosinec 2008 11:45

Super presne tohle sem myslel :)
Jeste bych potreboval ale nejak vymyslet aby pri kazdem zapnuti PC se qip pripojil online a okno s kontakty bylo vpravo nahore a zmensene. Ted kdyz restartnu PC tak mi naskoci seznam kontaktu uprostred obrazovky velky a offline.
Návštěvník
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Madman » pát 12. prosinec 2008 15:18

mě u tohoto packu nefunguje režim izolace
Madman
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » pát 12. prosinec 2008 16:00

Návštěvník píše:Super presne tohle sem myslel :)
Jeste bych potreboval ale nejak vymyslet aby pri kazdem zapnuti PC se qip pripojil online a okno s kontakty bylo vpravo nahore a zmensene. Ted kdyz restartnu PC tak mi naskoci seznam kontaktu uprostred obrazovky velky a offline.
zkousel jsi prvni se dat offline a koreknte zavrit qip??,pote by se ti mela ulozit "pozice okna" a pak az to bude tak staci se dat online a zavrit qip - ne ukoncit windows....a melo by to jit

Madman píše:mě u tohoto packu nefunguje režim izolace

muzes rict presne jak??

//edit Black_Fox: sloučeny navazující příspěvky
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » pát 12. prosinec 2008 17:46

jadro376: korektne ukoncit bych to zkusil rad ale fakt netusim jak. Pokazde mi to hodi tabulku s chybou a dotazem jestli chci odeslat nejakou zpravu o chybe nebo pokracovat,ukoncit atd.
Návštěvník
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » pát 12. prosinec 2008 20:18

aha aha..tak uz vim cim to je..muzes mi napsat kterou verzi packu pouzivas? popr si si stahni nejnovejsi verzi,problem delal plugin weather ,dodnes nevim proc :(

//edit Black_Fox: odstraněna citace předchozího příspěvku
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » pát 12. prosinec 2008 20:27

Dneska sem stahoval tu posledni 133. ty pluginy mam stejne vsechny vypnute krome tv programu
Návštěvník
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod xstrv01 » pát 12. prosinec 2008 20:52

V tom případě smazat! I nepoužívanej plugin se načítá a může (a stává se to) házat chybu.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » sob 13. prosinec 2008 7:21

vsechny nepotrebne pluginy mazat.... :) doufam ze to zvladnes
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 13. prosinec 2008 9:53

Jo jo smazal em vsechny a uz je to vpohode, jen se mi vzdycky pri zapnuti kompu pusti 2 verze a jedna s tou chybou jinak uz to drzi v rohu jak sem chtel ;)
Návštěvník
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod keyboo » sob 13. prosinec 2008 9:54

Navštěvník: potřebuješ ty vůbec pack? když stejnak použiješ jeden plugin a vzhled? Taky měníš?
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » sob 13. prosinec 2008 9:56

tak to mas v pc predchazejici verzi,doporucuji prohledat a smazat.. jinak v nove verzi hodlam oddelat spusteni qipu po spusteni windows,kompatibilitu pri aktualizacich packu a jeste zapracuji na stabilnosti :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 13. prosinec 2008 19:31

keyboo: ano vzhled taky menim na zakladni. Duvod proc pouzivam tento pack je ze do jine verze se mi nepodarilo dostat. Vsude to chtelo tu registraci na qip.ru.
Návštěvník
 

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod OMG » sob 17. leden 2009 23:10

Čus, jaks to udělals v te javě? Mě to nejede, tak o chcu trochu pozmněnit aby to jelo, jo a nvc ti tam chybi download v jadu, mas tam jenom jar... Na některých mobiloch jede enom jad.. Ae nva, prostě si to potřebuju trošku pozmnnit, dik...
OMG
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 18. listopad 2008 22:04

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » ned 18. leden 2009 9:21

ahoj jedna se o jimm modifikaci od Aspro poskladanou pres online konstrukter. Kdyztak zkus http://jimm-constructor.net.ru/icq/sk/index.html nebo mi napis Soukromou zpravu a podivame se nato... (vim ze se nejedna o QIP jako takovy,ale hodne lidi o nej melo zajem,tak jsem to uverejnil zde - doufam ze to nekomu nevadii) :))
Jo a jak ti to nejede?? nainstalujes to v pohode,ale nemuzes se prihlasit??
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod OMG » ned 18. leden 2009 21:24

No ted sem sa vratil z lyzaku, kde mel kamos tvuj qip pro mobily (nebo proste predelany jimm jak sam napsals), ja v mobilu jimma mam ae po minute sa dycky odhlasi.... Tak sem sa ho zeptal, a on rikal ze je to od tebe, nasel me to na netu a rekl ze si jeho kamos, on je totiz taky ze zahorek tal sem rekl ze ta znam z tudma... No to je jedno, ale stahnut to neslo protoze to bylo v .jar, tak sem to doma predelal do .jad, a pri instalaci sa to hned sekne.. Nvm proc, normal jimm sa odhlasi az po te minurte priblizne (nekdy po 10 s. nekdy po 8 m.) ae tvuj "pack" sa ani nenainstaloval... Zkusim to v tom konstruktorovi, diky...
OMG
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 18. listopad 2008 22:04

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » ned 18. leden 2009 21:39

zkus .jad ZDE 8)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod OMG » ned 18. leden 2009 22:14

rikam ze sem to doma predelal do .jad ale ze sa zobrazi chyba pri instalaci, predesly prispevek byl hodne nesrozumitely asi sry... no ted zkusam konfigurace ruzne, ae zatim to nejede... taky me to zobrazuje chyby, asi tu nepujde, divne..
OMG
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 18. listopad 2008 22:04

Re: QIP Infium Jadris Pack

Nový příspěvekod paprika10 » úte 20. leden 2009 23:18

chci se zeptat když pustim pisničku piše se mi to do statusu jak to odstranim ??? dik za odpověď
paprika10
 

PředchozíDalší

Zpět na Packy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron