QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium Jadris Pack 5.0.0 (9044)

Re: QIP Infium (9024) Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » stř 4. únor 2009 16:08

ahoj, 1. zkontroluj si jesli mas verzi 9024

2. davej pozor at si nepletes PROFIL s ICQ POKUD vytvoris novy profil (s prihlasenim na uvodni strance) musis si jit do nastaveni - ucty a pokud tam nebudes nic mit tak pridas novy - ICQ napises sve icq cislo a heslo,potvrdis a mela by ses uspesne prihlasit

3.jestli ti to pise zkontrolujte nastaveni proxy tak mas bud spatne heslo nebo je problem jinde, kdyztak napis na ICQ: 460829556 :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium (9024) Jadris Pack

Nový příspěvekod Nessuno » sob 7. únor 2009 17:14

proste mi to nejde nainstalovat co stim mam delat? :oops:
Nessuno
 

Re: QIP Infium (9024) Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » sob 7. únor 2009 22:03

tohle se tady uz jednou resilo zkus si stahnout verzi s 1. prispevku :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium (9024) Jadris Pack

Nový příspěvekod Mabyna » ned 8. únor 2009 15:48

Skvela prace!! Diky!
Mabyna
 

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Vesel » sob 14. únor 2009 10:50

Ve verzi 2.2.1 byly vedle kontaktů ikonkdy (qip) (icq) (mmiranda) podle toho co ten dotyčný uživatel používal za komunikátor ve verzi 2.2.2 to tam není a je to sjednoceno na kytičku jak má ICQ. Myslím, že v tomhle byla předchozí verze lepší, nechce te to tam vrátit? Jinak skvělá práce!
Vesel
 

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Drmol » sob 14. únor 2009 11:11

Nastavení -> Účty -> ICQ -> Doplňující -> Zobrazit ikonky klientů
Uživatelský avatar
Drmol
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 330
Registrován: stř 23. červenec 2008 14:43
Bydliště: Doma

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 14. únor 2009 11:36

Díky. Nemohl jsem to tam najít tak jsem myslel že to tam není. Občas mám problémy s připojením. Jako že stále připojuje a nic. Nevím čím to je.
Návštěvník
 

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » sob 14. únor 2009 11:47

zkus zmenit server na nejaky jiny z nabidky a port na 80
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 14. únor 2009 14:50

Dobrý ale ted mi tam skáče tabulka Access violation at address 02EC5204 in module ´infICQ.dll´read of address 00000007.
Návštěvník
 

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » sob 14. únor 2009 16:14

ano to uz jsem resil,vysel nightbuild 9026 a byla chyba u qipu...proto jsem stahl verzi 2.2.2 a je stale 2.2.0 pokud jste zdatnejsi,muzete si "cisty" inficq.dll stahnout ZDE a vlozit do slozky QIP Infium JadrisPack -> Protos ->InfICQ
p.s. provadet pri vypnutem qipu
Naposledy upravil jadro376 dne stř 18. únor 2009 21:34, celkově upraveno 1
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 14. únor 2009 16:35

Díky. Je vidět že jste borci!
Návštěvník
 

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Mesokombinat » sob 14. únor 2009 19:33

nedal by sa ten parameter pri spusteni vyriesit zmenou kodu, aby do registrov pridalo infium.exe aj s parametrom? malo by to ficat...
Mesokombinat
 

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Cl4ud3 » úte 17. únor 2009 19:16

Čáf,hele když si pustím radio tak se mi spustí,ale neslyším zvuk.volume normál i v QIPu mám na 100%.Předem dík[PS:Nejvíc tuning :)] :)
Cl4ud3
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 17. únor 2009 19:12

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » úte 17. únor 2009 19:28

Mesokombinat: nevim zatim to nejak nejde poresit....
Cl4ud3: zkus jestli 1) nemas ztlumenou hlasitost v qipu a v samotnem pluginu 2) nemas vyple zvuky v infiu (to tlacitko s ikonou repraku v seznamu kontatku nahore 3)jdou ti zvuky z infia normalne? 4) mas prehravac windows media player verzi 10 nebo vyssi? 5) dej si nejake radio,treba evropa2,kde se zobrazuje text pisne.podle textu poznas jestli radio opravdu hraje... :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Brudrak » stř 18. únor 2009 0:00

Vyskytl se mi problem, když si chci nastavit některé ty pluginy podle svých představ tak se mi objeví nějaká chybová hláška a po ní mi přestanou fungovat rádia a já nevím proč, pls fix it
Brudrak
 

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Cl4ud3 » stř 18. únor 2009 6:28

To kdybych věděl,používam WinAMP,ale hází mi to tam nějaké 8.00.00.4487.Zvuky mám na max,i v QIPu,co hrajou tak mi tam také běží ... :)
Cl4ud3
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 17. únor 2009 19:12

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod jadro376 » stř 18. únor 2009 6:41

Brudrak: nemas nejake pluginy zakazane? u jakeho pluginu to kontretne dela?kouknu se nato...
cl4ud3: zkus stahnout windows media player 11, plugin vyuziva souboru ktere jsou v tomto prehravaci :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Cl4ud3 » stř 18. únor 2009 6:51

Product Key nesouhlásí,takže nemužu nainstalovat :cry:
Cl4ud3
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: úte 17. únor 2009 19:12

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Pivoth » stř 18. únor 2009 8:11

product key??? k cemu proboha??
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: QIP Infium (9026) Jadris Pack

Nový příspěvekod Bari » stř 18. únor 2009 9:01

Asi že má nelegální Windows. A pokud vím, tak instalace WMP 11 chce ověření a na XP je základně myslím WMP 9.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

PředchozíDalší

Zpět na Packy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron