Předvolby - IM Sítě - plugin ICQ - Nastavení - Ostatní - Zobrazit ikony klientů
Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Lms píše::arrow: Mag1cWalker
Předvolby - IM Sítě - plugin ICQ - Nastavení - Ostatní - Zobrazit ikony klientů
dreamwalker píše:http://forum.QIP.ru/showpost.php?p=130326&postcount=10
http://forum.QIP.ru/showpost.php?p=130337&postcount=11
Lms píše:3. Nelze přesovat kontakty v CL myší (pouze na některých PC)
Mag1cWalker píše:Toto ale funguje, jen nesmi byt zapnute sortovani podle jmena nebo stavu
Lms píše:Povedlo se mi sepsat seznam chyb, doufám že jsou všechny, kdyžtak doplňte. A někdo by to mohl pak hodit na QIP.ru.
1. Zadaná hesla v ICQ delší jak 8 míst nezkrátí, a nenaloguje se.
2. V konverzačním okně při otevření 2 uživatelů a přepínaní mezi nimi se tlačítka posovají dolů (pouze na některých PC)
3. Nelze přesovat kontakty v CL myší (pouze na některých PC)
4. Nezvládá na některých místech českou diakritiku.
5. Na jabber se nelze připojit píše: The connection requires an OpenSSL library, which is not installed. (pouze na některých PC)
6. Při zapnutém Jabberu v režimu online při ukončení qipa zamrzne v liště (nunté Jabber přepnout do offline)
7. Nejde mi přidat kontakt v jabberu
8. Při změně stavů uživatelů v Jabberu online/offline/Away/NA/... nezobrazuje informační okno, ale někdy zůstavají velmi světlé skoro neviditelné okna bez textu
//EDIT:
a další:
9. nelze odebrat kontakt v Jabber kontakt listu.
BIRKY píše:no já to vidím tak, že 3/4 je o Jabberu!!!zkuste taky najít něco co jsme psali na začátku...třeba to posílání na ALT+S nebo ty zvuky a smajly
Sliky píše:Tak to shrnme... INf ma paradní nove funkce...ale problem je ze zmizely temer vsechny stare)
Lms píše:Sliky píše:Tak to shrnme... INf ma paradní nove funkce...ale problem je ze zmizely temer vsechny stare)
Nějáká konkrétní ti chybí?
Lms píše:7. Nejde mi přidat kontakt v jabberu
Lms píše:indy07 píše:Chtěl jsem se zeptat jak do CL přidat další ICQ číslo. Inf má ve screenshotech myslím dvě a nemůžu přijít na to, jak to udělat.
Na takové jedno nepěkné řešení jsem došel. Ve složce "Protos" překopíruješ složku "InfICQ" ještě jednou a přejmenuješ ji třeba na "InfICQ2" a v této složce je nutné přejmenovat soubor "inficq.dll" na třeba "inficq2.dll" (jinak by to nefachalo). A pak založit nový profil (nebo upravit ten starý) a máme 2 ICQ
Teoreticky by šli nalogovat klidně 4 ICQ a 5 Jabberů
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků