Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Black_Fox píše:To se v delfách buď dělá mírně složitě, anebo stačí mít nové delphi, které na to mají jedno zaškrtávátko a samy si to pro visty překompilují
Xeelee píše:Idealni by bylo dat si oba ucty do jednoho CL.
Martin J. - Cetelon píše:on ale mysli, se z Infia prihlasit naucet 111111112, a z 2005-tky na ucet 112221111..,
a to JDE!!.., Mam to odskouseny, pac Infiu stale nejak nemuzu prijit na jmeno, a dokud nebude moznost prevedeni historie, tak budu stale provozovat minimalne hlavni ucet pres dvatisicepetku, ktera mi stejne vyhovuje mnohem vice..,
a pak se uvidi..,
Ale ze by to delalo somaroviny sem si nejak zvlast nevsiml..,
Martin J. - Cetelon píše:Mno, to dela Miranda, a popravde vubec se mi nelibi, ze vsecko hazi do jednoho pztle.., pac sem se v tom pak nikdy moc nevyznal..,Xeelee píše:Idealni by bylo dat si oba ucty do jednoho CL.
Xeelee píše:Proc?
Me to vyhovuje.
Lepsi nez mit spusteny QIP trikrat (2 ICQ a 1 Jabber)
Vypada to jako na http://QIP.ru/info/img/infium/1.jpg u 3. a 4. CL.
Lms píše:V Mirandě nevím jak to vypadá, ale v Infiu je to pěkně naprd vše v jednom.
keyboo píše:Konečně jsem odstranil jednu vadu, našel jsem na QIP.ru - skin,který je velmi podobný z QIPu 2005. A hned jsem šťastnější:-)
Martin J. - Cetelon píše:jj., tak zase nic pro me.., si asi budu muset udelat svuj.., potrebuju ten, co bude identicky, aspon co nejvice, s QIP 2005 radou 7700
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník