Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Mag1cWalker píše:Tak co na nej rikate? ja myslim ze se poved a i ty nove kyticky jsou fajn
AjsTi píše:Zatial prva verzia , co sa mi neste ani za boha na server pripojit Takze stale bezim na 7990.
Mag1cWalker píše:AjsTi píše:Zatial prva verzia , co sa mi neste ani za boha na server pripojit Takze stale bezim na 7990.
zkus QIP znovu povolit ve firewallu...
Mag1cWalker píše:AjsTi píše:Zatial prva verzia , co sa mi neste ani za boha na server pripojit Takze stale bezim na 7990.
zkus QIP znovu povolit ve firewallu...
AjsTi píše:To je prave ten problem , kedze mame firmu zabezpecenu tak , ze mi tu ide iba QIP a potom webove icq , ine sa nechyta. A 7990 aj predosle no problem, ta novsia nie. Proste stale vykrikuje ze treba zadat heslo a pass na proxy. Ked si pozres zmeny http://www.QIP.ru/txt/7995.txt tak je tam jedna vec , co zrejme mne brani aby mi to ficalo , tak ako malo.
- [upd] proxies authentication functions (basic, ntlm);
Anonymous píše:aha..teraz som zistil..ze ked niekto pise z ICQ..tak to tam napise..ale ked niekto pise z QIP-u..tak nie..zaujimave
vorel píše:Tedy nedovoli ti aby jsi to videl. Je to v okně komunikace tlačítko "N" úplně dole.
Zpět na QIP 2005 - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků