QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Ikonky Clientů [VYŘEŠENO]

Ikonky Clientů [VYŘEŠENO]

Nový příspěvekod Kyp » stř 10. prosinec 2008 13:08

Zdravím
v první řadě bych chtěl poděkovat za super provedenou práci s infium 9020 :) ale mám takovej malej problém :) po prvním spuštění QIPA mně normálně ukazoval QIP Ikonky Clientů jaký kdo má (ICQ, MIRANDA atd.) ale teď mi to zmizlo a v nastavení to marně hledám. Poradily by ste mi prosím ?
Kyp
 

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod Bari » stř 10. prosinec 2008 13:14

Nastavení - účty - ICQ - doplňující - zobrazit ikony klientů
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod Kyp » stř 10. prosinec 2008 13:19

Joo parada faka to :) moc dik
Kyp
 

Ikonky Clientů

Nový příspěvekod aN3Te » stř 10. prosinec 2008 15:13

Přesně tam to je.. ale mám problém s tím, že to musím nastavit po každém startu Infia :(

Je to normální? A dá se to opravit? Díky moc za jakoukoli radu... Používam Infium 9020, Win XP sp3...
Naposledy upravil aN3Te dne stř 10. prosinec 2008 16:01, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
aN3Te
Nováček
 
Příspěvky: 18
Registrován: sob 14. červenec 2007 10:06

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod xstrv01 » stř 10. prosinec 2008 15:46

win vista?
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod aN3Te » stř 10. prosinec 2008 15:52

xstrv01 píše:win vista?

XP SP3... Qip nemám v program files a data se ukládají do složky s programem ;)
Uživatelský avatar
aN3Te
Nováček
 
Příspěvky: 18
Registrován: sob 14. červenec 2007 10:06

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod panvlk » stř 10. prosinec 2008 17:39

Mám stejný probém. A netýká se to jen ikonek, ale veškerého nastavení všech účtů, ať už je to jabber nebo icq. Ať se v tam změní cokoli, při restartu qipu je to na defaultu. Klasický nastavení Infia funguje normálně, ale to vnořený nastavení účtů ne:(. Budu vděčný za radu.
panvlk
 

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod panvlk » stř 10. prosinec 2008 17:40

btw: mám qip infium 9020 RC3 a wokna XP SP2.
panvlk
 

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod USER47 » čtv 11. prosinec 2008 14:18

Nikdo žádný nápad? Všem to funguje normálně?:(
USER47
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. květen 2007 18:11

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod Bari » čtv 11. prosinec 2008 14:19

Jo, já bych měl nápad :) Vypněte si Uložit nastavení účtů na server a bude to OK ;)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod USER47 » čtv 11. prosinec 2008 15:59

Paráda, funguje, dík:).
USER47
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. květen 2007 18:11

Re: Ikonky Clientů

Nový příspěvekod aN3Te » pát 12. prosinec 2008 6:52

Bari píše:Jo, já bych měl nápad :) Vypněte si Uložit nastavení účtů na server a bude to OK ;)

jj... Už to šlape :yes:
Uživatelský avatar
aN3Te
Nováček
 
Příspěvky: 18
Registrován: sob 14. červenec 2007 10:06


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron