QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium Build 9000 Beta

Nový příspěvekod Pivoth » pát 30. listopad 2007 13:47

voodoo.child píše:Vsiml jsem si, ze je na oficialnich strankach nova beta v2.0, vi o ni nekdo neco? zatim jsem nenasel zadne zmeny oproti beta1
jo nekde se uz o tom pise zkus search a urcite najdes :-* XD
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Nový příspěvekod Lms » pát 30. listopad 2007 13:52

voodoo.child píše:Vsiml jsem si, ze je na oficialnich strankach nova beta v2.0, vi o ni nekdo neco? zatim jsem nenasel zadne zmeny oproti beta1
Na QIP jako takový nebylo ani šáhnuto, pouze je aktualizovaný protokol Jabber (fungují bookmarks a další drobnosti). Také protokoly XIMSS a MRA.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod voodoo.child » pát 30. listopad 2007 15:28

tak to jo :) dik
Uživatelský avatar
voodoo.child
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 8. červenec 2007 13:17

Nový příspěvekod Black_Fox » pon 3. prosinec 2007 13:53

cryingfreeman píše:nevie niekto čo je ten plugin situation na http://www.slovaksoft.com/qip.php
odkaz na topic tvůrce pluginu na qip.ru -> URL
[odhad]Sám automaticky změní obrázkový status při spuštění celoobrazovkové aplikace, a měl by umět různé statusy pro různé aplikace :) Status se automaticky změní na původní při vypnutí aplikace.[/odhad]
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Nový příspěvekod cryingfreeman » pon 3. prosinec 2007 15:55

Black_Fox píše:
cryingfreeman píše:nevie niekto čo je ten plugin situation na http://www.slovaksoft.com/qip.php
odkaz na topic tvůrce pluginu na qip.ru -> URL
[odhad]Sám automaticky změní obrázkový status při spuštění celoobrazovkové aplikace, a měl by umět různé statusy pro různé aplikace :) Status se automaticky změní na původní při vypnutí aplikace.[/odhad]


jo to som už zistil...len jedina aplikácia pri ktorej mi to funguje je Opera
cryingfreeman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 113
Registrován: sob 2. červen 2007 20:54

Nový příspěvekod milan.smart » pon 3. prosinec 2007 21:43

no to toho teda neni moc..
milan.smart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 136
Registrován: pát 5. říjen 2007 19:10

Nový příspěvekod Black_Fox » pon 3. prosinec 2007 22:40

Měly by tam jít nastavit aplikace a statusy pro ně... Nechtěl by si s tím trošku pohrát někdo s infiem?
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

:(

Nový příspěvekod Rooxy » pon 3. prosinec 2007 22:51

Zdravím všechny qipaře Very Happy . Stáhl jsem si infium a vypadá to hodně dobře, ale když se chci přihlásit na moje icq tak to napíše záměna jména nebo hesla a přitom číslo icq i heslo jsou správně. Nevíte někdo co s tím ?? :roll:
Rooxy
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 3. prosinec 2007 22:47

Re: :(

Nový příspěvekod Pivoth » pon 3. prosinec 2007 22:52

Rooxy píše:Zdravím všechny qipaře Very Happy . Stáhl jsem si infium a vypadá to hodně dobře, ale když se chci přihlásit na moje icq tak to napíše záměna jména nebo hesla a přitom číslo icq i heslo jsou správně. Nevíte někdo co s tím ?? :roll:
mrkni na maly/velky pismena
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: :(

Nový příspěvekod Rooxy » pon 3. prosinec 2007 23:07

Pivoth píše:
Rooxy píše:Zdravím všechny qipaře Very Happy . Stáhl jsem si infium a vypadá to hodně dobře, ale když se chci přihlásit na moje icq tak to napíše záměna jména nebo hesla a přitom číslo icq i heslo jsou správně. Nevíte někdo co s tím ?? :roll:
mrkni na maly/velky pismena

tim to neni
Rooxy
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 3. prosinec 2007 22:47

Nový příspěvekod Xeelee » úte 4. prosinec 2007 6:54

Jak dlouhé máš heslo?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Rooxy » úte 4. prosinec 2007 10:01

Xeelee píše:Jak dlouhé máš heslo?

no 12 znaků proč :?:
Rooxy
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 3. prosinec 2007 22:47

Nový příspěvekod Lms » úte 4. prosinec 2007 10:14

ICQ server umožňuje pouze 8 znaků a ty ostatní vůbec na serveru nejsou uloženy. Takže zadej prvních 8 a bude to fungovat.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod cryingfreeman » úte 4. prosinec 2007 12:53

Black_Fox píše:Měly by tam jít nastavit aplikace a statusy pro ně... Nechtěl by si s tím trošku pohrát někdo s infiem?


to viem že sa dajú nastaviť aplikácie...ale jedina aplikácia na ktorú to reaguje opera u mna:\
cryingfreeman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 113
Registrován: sob 2. červen 2007 20:54

Nový příspěvekod unkow » ned 9. prosinec 2007 18:57

Situation by mel reagovat pouze na aplikace, ktere bezi ve fullscreenu.
unkow
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 9. prosinec 2007 18:44

SkinEngine

Nový příspěvekod Lms » úte 11. prosinec 2007 8:18

Jak jsem zjistil tak na SkinEnginu se pilně pracuje a Pre-Release bychom se měli dočkat jako dárek k novému roku (ruské "vánoce"). Tak doufám, že tento termín už bude splněn.

Další info: Autor uvádí, že SkinEngine zatím dobře funguje pouze na "silnějších" počítačích (otázka je co/kolik je silný počítač?) a velkou RAM. Dále funguje pouze na OS Win 2000 a Win XP. Win Vista zatím má nějaké problémy :(.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Xeelee » úte 11. prosinec 2007 16:16

Snad bude fungovat pod Wine :)
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Lms » úte 11. prosinec 2007 16:33

S tím bych moc nepočítal...
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Xeelee » úte 11. prosinec 2007 17:13

Nestraš.
Pod Wine běhá fakt hafo moc Win SW.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Lms » úte 11. prosinec 2007 17:17

Tak né, nooo. >>> Určitě bude fungovat.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

PředchozíDalší

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron