QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Pafo » stř 13. srpen 2008 13:41

Já také používám WMP11 a nějakou dobu již verzi ExMusic 3.0.7 Build 2810 a takový problém jsem nikdy nezpozoroval... funguje mi správně
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Sifon » stř 20. srpen 2008 11:58

Mam 9012 RC3 a v plugins se mi nic nezobrazí, umístění pluginu mam podle návodu E:\Dokumenty\QIP Infium\Plugins\ExMusic\exmusic.dll a stejně se mi nic nezobrazí. Můžete mi prosím někdo poradit?
Sifon
 

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Toka » pon 25. srpen 2008 16:54

To ja mam uplne jinaci problem. Vsehno mi funguje. Zapnu WMP 11 s pisnicku. Ve statusu se to f pohod objevi. Jenze za par vterin se tam objevi uplne jina pisnicka nez kterou posloucham a buh ji jestil ji vubce mam v pc :D any tips?
Toka
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 24
Registrován: úte 12. srpen 2008 3:06

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Pafo » pon 25. srpen 2008 17:13

Toka: co vím tak podobnou chybu měl GasThan, já to vůbec nechápu, protože mně to ve wmp11 fachá výborně. Tam bude nějaká bota. Problém je taky, že autor pluginu ho nevyvíjí :( Nedělá to jen když máš nějaký random playlist nebo tak? nebo prostě nějaký playlist...?
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Nalim » stř 27. srpen 2008 9:07

pafo když tak sepiš veškeré chyby v exmusic do txt nejlépe v angličtině a já to přepošlu autorovi na opravu
Uživatelský avatar
Nalim
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 31. leden 2008 17:53

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Pafo » stř 27. srpen 2008 9:24

Nalim: ta o které se tu kluci zmiňovali je jediná zatím, o které vím.. jinak plugin nepada a funguje vpořádku :)
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod oncom » sob 6. září 2008 11:42

musim uznat ze ExMusic je precizni ale uvital bych moznost zkopirovat do x-statusu i nazev slozky ve ktere se song nachazi...
oncom
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: sob 6. září 2008 11:32

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Rypi » sob 6. září 2008 12:13

%) a k čemu by to bylo dobré? :)
maximálně tak u písniček bez ID3tagů
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod oncom » sob 6. září 2008 23:07

mno pze mi winamp pomoci auto-tagu hodi automaticky jinej nazev..treba misto orlik- song 5 mi to napise nejakej jinej treba nemeckej nazev..a jelikoz mam vicemene vsechny pisnicky rozdeleny podle alb tak mi to tam ukaze nesmysl..
oncom
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: sob 6. září 2008 11:32

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Xeelee » ned 7. září 2008 1:02

Orlík?
Ty neonáckové? :fuj:

Není německý název v ID3 tagu písničky?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod oncom » ned 7. září 2008 9:05

o to nejde :D ale kdyz sem projel vsechny pisnicky auto-tagem z winampu tak me treba u nejakejch remixu tam napsalo puvodni..treba ze to je nejaky country z 60.let..proste by se mi to hodilo no abych tam mel moznost i misto alba tam pridat nazev slozky ve ktery to je
oncom
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: sob 6. září 2008 11:32

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod emkay » sob 20. září 2008 18:09

existuje nejaka klavesova zkratky pro zapinani a vypnuti tohoto pluginu, prosim Vas? :|
emkay
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Gynekolog » sob 20. září 2008 18:43

to je výbornej nápad taky by se mi hodila:)
Uživatelský avatar
Gynekolog
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 84
Registrován: sob 2. srpen 2008 13:35

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Pafo » ned 21. září 2008 12:47

V nastavení pluginu je volba přiřadit klávesové zkratky, tže si můžete dát téměř libovolnou
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod jenda.69 » pát 3. říjen 2008 12:14

„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Darthy » úte 7. říjen 2008 19:29

zajímalo by mne zda lze nejakýma tagama sepsat podmínku v Nastavení obsahu pro audiosoubory... konkretne mám na mysli u žánru - když žánr bude jiný než co zadám popř zadám přímo který nechci, tak aby se nezobrazil...Příkladem: když mám u mp3 žánr "Other" tak ten nechci aby se zobrazil i když bude zadané "{{%genre%=%genre%}}"
Darthy
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte 7. říjen 2008 19:26

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Kostihouse » čtv 9. říjen 2008 11:47

zdravim mam dotaz.. muze mi nekdo prosim napsat co mam napsat do statusu aby se mi objevoval nazev songu primo v nazvu statusu? meni se mi to totiz pouze v obsahu.. jestli to tak jde udelat
Kostihouse
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod kostihouse » čtv 9. říjen 2008 11:49

chtel bych totiz aby se to treba i ukazalo lidem cosi snima pisu normalne v okne.. ale jedine kde to de videt je kdyz nekdo zkouma primo muj status v kontaktech
kostihouse
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod GasThan » ned 19. říjen 2008 21:07

ked das toto do nazev {{%artist%=%artist% }} mozno to pojde ale neviem nemam to odskusane len som si tak typol ze by to tak mohlo ist :)
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod djkmito » pon 3. listopad 2008 15:50

neviete preco po par sekundach mi v statuse vyskoci namiesto pesnicky toto "Ĺńëč ńîôň y âŕń ďîâčń - çíŕ÷čň ëĺâűé áűë pĺëčç." myslel som ze to robi plugin "situation" ale ten som uz vyhodil a robi to stale :(
djkmito
 

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron