QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Houk » sob 8. listopad 2008 11:38

Plugin je to skvelej a jede me zatim bez problemu ale nemuzu pridat klavesovy zkratky a netusim proc. V topicu sem o tom nic nenasel. Ma nekdo stejnej problem nebo vy nekdo kde je chyba. Diky moc
Houk
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 3. listopad 2008 12:19

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod prasik » čtv 20. listopad 2008 21:06

Musis tam dat ctrl+cokoli ale musi tam byt ctrl.
prasik
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 26
Registrován: sob 4. srpen 2007 20:11

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Houk » pát 21. listopad 2008 8:15

Aha to sem predtim nevedel. Diky moc :perfect:
Houk
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 3. listopad 2008 12:19

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Unown » stř 10. prosinec 2008 15:28

pro mé potřeby funguje skvěle :)
ale ještě bych měl dotaz, když si dám možnost, že to chci přidat ke stávajícímu X-statusu, dá se nějak zařídit aby se to dalo na další řádek?

protože mám text statusu a hned za tim je nalepené co poslouchám, a já bych to chtěl mít pod tim .)
Uno
Unown
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 24. duben 2007 17:39

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Feenux » ned 14. prosinec 2008 21:49

Nejde nějak udělat, aby se mi status změnil když chci já? Když totiž pustim jakýkoliv video či mp3 tak se mi to hned přepne. Vim, že můžu dokola zapínat a vypínat ten plugin, ale to je nepraktický...
Feenux
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 22. duben 2007 11:51

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Pafo » ned 14. prosinec 2008 22:15

Vypínat zapínat plugin ale jde i klávesovou zkratkou, kterou si můžeš v nastavení sám zvolit a to je už praktické ne?
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Feenux » pon 15. prosinec 2008 17:36

No neřek bych...no to je jedno...
Feenux
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 22. duben 2007 11:51

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod kom72 » ned 21. prosinec 2008 16:41

Ahoj, zkusil jsem si nainstalovat tento plugin.
Da se nejak udelat, aby zprava o tom, co prave posloucham zobrazovala nekde jinde?
Zrejme standardne se tato zprava zobrazuje (ICQ6) v topicu - liste zpravy. Pokud mam navoleno vice informaci, nevejde se to pak vse do teto horni listy zpravy.
Co udelat to tak, aby se tyto informaco zobrazovaly napr. pokazde u meho nicku ve zprave, kdyz napisu?
kom72
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Rypi » ned 21. prosinec 2008 19:48

To nejde, vše záleží na klientovi, který používá druhá strana
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod neprox » stř 24. prosinec 2008 14:51

Při přehrávání jakékoli písničky z alba Šance od The fialky to vyhodí error na obrázku v příloze, kde je problem?
Přílohy
Obr2008-12-24_01.jpg
neprox
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 24. prosinec 2008 14:48

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod TooMooX » čtv 29. leden 2009 13:40

Super plugin škoda jen, že nedetekuje i přehrávání *.VOB (alespoň v KMplayeru)
TooMooX
 

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod paces » úte 10. únor 2009 21:35

Sifon píše:Mam 9012 RC3 a v plugins se mi nic nezobrazí, umístění pluginu mam podle návodu E:\Dokumenty\QIP Infium\Plugins\ExMusic\exmusic.dll a stejně se mi nic nezobrazí. Můžete mi prosím někdo poradit?



ja ani neviem, kde tie pluginy v qip najdem
paces
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod keyboo » úte 10. únor 2009 22:15

Pluginy najdeš v složce plugins, která je ve složce, kde je samotný qip. Běžně C:\Program files\QIP Infium nebo prostě tam kam jsi zvolil cestu.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Rypi » stř 11. únor 2009 8:51

Vždyt to má i v citaci. Nemyslíš náhodou jako kde jsou v programu? Pluginy se buď ukazují na konci kontaktlistu, v sekci ostatní kontakty, nebo v okně zpráv pod avatarem. Pokud klikdeš na menu>nastavení>pluginy, tak tam máš jejich seznam
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod J4N0 » ned 22. únor 2009 11:13

neprox píše:Při přehrávání jakékoli písničky z alba Šance od The fialky to vyhodí error na obrázku v příloze, kde je problem?


Mám ten istý problém, ale pozorujem ho len vo Windows Se7en, kde je WMP 12, keď len prehrávam hudbu a s WMP nič nerobím, nechám ho len prehrávať, tak všetko v poriadku, ale akonáhle niečo poklikám dostanem túto hlášku a potom každé dve sekundy ďalšiu chybu.. %)
J4N0
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod jadro376 » ned 22. únor 2009 11:42

:) jedu na windows seven build 7022 a nic z toho co pises se nestalo... mozna nejaky bug v WMP12 uz je opraveny,ale na audio bych doporucil treba winamp.. :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Mari » stř 11. březen 2009 14:02

Tento plugin je fajn, jen se mi zobrazuje jiná dálka skladby než je ve skutečnosti u některých písní i o více jak 9 sekund většinou tak 3 až 5 sekund tím pádem se přepíše ve statusu co poslouchám dříve než to veskutečnosti poslouchám. Co stím ?
Mari
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Pafo » stř 11. březen 2009 18:08

Mari: Pokud neukecáš autora tohoto pluginu, aby s ním něco koukal udělat, tak myslím že nic. Už to tu bylo párkrát zmíněno, ale největší problém je, že tento plugin se nevyvýjí. Chtělo by to nějakého průkopníka, co by udělal jednodušší a "čistší" plugin ..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod panther7 » stř 11. březen 2009 20:30

Kdyby aspoň zveřejnil zdrojáky, to by pak bylo jiná
Skin pro QIP Infium/2010/2012: Panther Skin
Uživatelský avatar
panther7
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 258
Registrován: čtv 24. duben 2008 16:13

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod wrwer » úte 24. březen 2009 7:49

proč to nepodporuje VIRTUAL DJ ???
wrwer
 

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron