QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Poděs » úte 19. únor 2008 16:09

Díky za tento plugin ;) Vše mi funguje, mám WMP11.
Poděs
 

Re: ExMusic

Nový příspěvekod GgDag » úte 19. únor 2008 21:04

Skoda ze to nefunguje na mediasource :( . Neda sa to nejak naprogramovat? :(
Uživatelský avatar
GgDag
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pon 28. leden 2008 20:09

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Mlyeko » ned 24. únor 2008 2:46

Zdar, nevíte nekdo proč když tam mam na audio Winamp a na video BSplayer, tak pri winampu vse ok, ale bsplayer ne(zamrzne cely QIP:()
nevi nekdo cim to je?
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: ExMusic

Nový příspěvekod sezy » ned 2. březen 2008 19:39

me taky na BS Player nereaguje. Kdyz mam nastavenou autodetekci tak se chova jako kdyby se nic neprehravalo a kdyz mam primo nastaveny BS Player tak mam podobny problem.
sezy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 15. červen 2007 19:16

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 3. březen 2008 13:10

Super neni to problem u mne :D vi nejaky plugintvrce jak to opravit?? :sos:
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Lms » pon 3. březen 2008 13:24

Verze 3 pluginu ExMusic je zatím ve stádiu testování, takže obsahuje chyby. Ale určitě budou v budoucnu opraveny.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: ExMusic

Nový příspěvekod wardin » sob 8. březen 2008 10:58

jede to paradne... ;)
wardin
 

Re: ExMusic

Nový příspěvekod wardin » sob 8. březen 2008 10:59

pouzivam osvedcenej AIMP2 takze mi nic nehrozi :D
wardin
 

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Lms » úte 18. březen 2008 15:05

Vyšla nová verze pluginu 3.0.4.

Chtěl bych upozornit různé "chytráky", že je zakázáno upravovat mé češtiny a poté je vydávat za své dílo!!!
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Mlyeko » úte 18. březen 2008 22:07

Lms píše:Vyšla nová verze pluginu 3.0.4.

Chtěl bych upozornit různé "chytráky", že je zakázáno upravovat mé češtiny a poté je vydávat za své dílo!!!

to snad nekdo dela?? FUJ :-!
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Lms » stř 19. březen 2008 12:18

jj, jeden se našel a ještě to poslal autoru pluginu ExMusic, aby to přidal do oficiálního balíčku.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Mlyeko » stř 19. březen 2008 13:15

Lms píše:jj, jeden se našel a ještě to poslal autoru pluginu ExMusic, aby to přidal do oficiálního balíčku.

tak to si zaslouzí bud jen :fuj: a nebo funny joke :juch:
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Jezdec » pát 21. březen 2008 11:56

teda ta čeština nic moc vám povim. sem tam ti utekla azbuka. vylepšit.
Jezdec
 

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Lms » pát 21. březen 2008 12:54

:rofl: Mě nikde nic neuteklo. To uteklo autorovi pluginu, když něco neumožnil pro překlad tak to není přeloženo!
I když se nad tím zamyslím, tak to neuteklo ani autorovi pluginu, protože je to beta verze, což znamená že to není kompletně odladěno.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Jezdec » ned 23. březen 2008 21:30

mě jenom zaráží, jak se rozplýváš nad svojí dokonalostí :) mimoto, pokud vím, tak gnu gpl se nevztahuje na betaverze. tudíž ani na tvojí češtinu. já jenom pro ty tvoje "chytráky" :)
Jezdec
 

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 23. březen 2008 22:42

Jezdec píše:gnu gpl se nevztahuje na betaverze.
Tak to se moc rád něco důležitého přiučím, poslal bys mi zdroj tvého názoru? V GPL licenci jsem totiž ani jedinkrát slovíčko beta nenašel.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Lms » pon 24. březen 2008 7:47

Jezdec píše:mě jenom zaráží, jak se rozplýváš nad svojí dokonalostí :) mimoto, pokud vím, tak gnu gpl se nevztahuje na betaverze. tudíž ani na tvojí češtinu. já jenom pro ty tvoje "chytráky" :)
Já se nerozplývám nad dokonalostí! Určitě čeština není dokonalá.
Je mi jedno na co se vztahuje gnu gpl. A pokud vím tak gnu gpl se v podstatě vztahuje na jakýsi "svobodný software", ke kterému jsou k dispozici zdrojové kódy, což u tohoto pluginu není. Takže se na to žádné gnu gpl nevztahuje.
Když autor pluginu nějaký text nedá do ini souborů tak já potom nemůžu překládat tyto texty, tak potom je čeština - jak jsi psal, nic moc - ale s tím já nic nenadělám; ať je šířen pod jakoukoliv licencí, a ať je jedno jestli je beta verze pluginu, nebo mé češtiny.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Jezdec » čtv 27. březen 2008 21:15

hmhm ..... něco na tom bude

EDIT:
Black_Fox píše:Tak to se moc rád něco důležitého přiučím, poslal bys mi zdroj tvého názoru? V GPL licenci jsem totiž ani jedinkrát slovíčko beta nenašel.
jak to tak bejvá, když by člověk rád dodal svoje zdroje, neví kde k nim přišel. Zní to jako alibismus a z určitého pohledu určitě je. Bohužel zdroj své teze, kterou jsem psal dříve, skutečně nevím. Nejpravděpodobněji nějaký článek na webech jako root.cz, lupa.cz atd. na které chodím.

/edit Lms: spojeny dva příspěvky
Jezdec
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 27. březen 2008 20:40
Bydliště: Praha

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Nadeo » ned 30. březen 2008 22:03

Ahojte

Mam problem stymto pluginom , pouzivam QIP Infium 9005 RC1 , a nechce mi detektovat ziadny prehravac.. resp asi neviem ako sa to pouziva :oops: , ako mam nastavit "x-stav" a ako nastavit potom status? dakujem za odpovede :)
Nadeo
 

Re: ExMusic

Nový příspěvekod Cheaterboy » ned 30. březen 2008 23:58

Nadeo:

první obrázek: Obrázek
1. zapni plugin
2. doporučuji nechat ''Autodetekce'' ale pokud by se nedetekovalo tak to nastav ručně, podle toho jaký přehrávač používáš

druhý obrázek: Obrázek
Máš na výběr:
1. Změnit pouze obsah X-stavu = máš stav například kachničku a změní se tam že posloucháš třeba Linkin Park - Numb... ale pozor pokud si tady ve statusu měl dříve něco napsaného tak to zmizí protože zde se změní celý obsah narozdíl od možnosti dvě
2. Přidat k existujícímu X-stavu = stejné jako první bod avšak s tím rozdílem že obsah x-statusu se nezmění pouze se k němu přidá ten název tý písně
3. Změnit obsah když X-stav je ''Hudba'' = to znamená že když máš v x-statusu chlapíka s těma peckama že se změní jen obsah
4. Změnit s různými stavy = vybereš si ikonku u audio (zvuku) a u videa (obrazu) a vždycky když si zapneš plugin tak automaticky ti to hodí když budeš poslocuhat hudbu tu přednastavenou ikonu
5. Globální obnovovací časový interval (sekundy) pokud dohraje píseň tak se ti pustí nová a po 5 vteřinách to ukáže že posloucháš novou píseň (teda tento bod jsem jaksi moc neuměl vysvětlit doporučuju nechat na 5 sekundách)
JÁ OSOBNĚ MÁM TU 4. MOŽNOST JAK VIDÍŠ NA SCREENU

třetí obrázek: Obrázek
TADY SNAD NEMÁM CO DODAT ;-)
ALE KE KONCI BYCH JEŠTĚ DOPORUČIL SI NASTAVIT NĚJAKÉ ''HOT KEYS'' PROTOŽE KDYŽ NECHCEŠ ABY UŽVIATELÉ VIDĚLI CO POSLOUCHÁŠ TAK BYS MUSEL JÍT DO NASTAVENÍ PLUGINU A RUČNĚ HO VYPNOUT!! JÁ MÁM HORKOU KLÁVESU PRO ZAPNUTÍ CTRL+ALT+P ALE KAŽDÝ MÁ SAMOZŘEJMĚ NĚCO JINÉHO
ježíš nějak mi ujela věta ''and LMS for good job with plugin ExMusic no snad mě nezažalujou :D
Obrázek
Obrázek

Cheaterboy... týpek co rád pije pivo, chodí na zábavy, sedí u PC a hlavně nic nedělá :-D
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron