Vše mi funguje, mám WMP11.
. Neda sa to nejak naprogramovat? 
vi nejaky plugintvrce jak to opravit?? 
Lms píše:Vyšla nová verze pluginu 3.0.4.
Chtěl bych upozornit různé "chytráky", že je zakázáno upravovat mé češtiny a poté je vydávat za své dílo!!!
Lms píše:jj, jeden se našel a ještě to poslal autoru pluginu ExMusic, aby to přidal do oficiálního balíčku.
a nebo funny joke 
Mě nikde nic neuteklo. To uteklo autorovi pluginu, když něco neumožnil pro překlad tak to není přeloženo!
mimoto, pokud vím, tak gnu gpl se nevztahuje na betaverze. tudíž ani na tvojí češtinu. já jenom pro ty tvoje "chytráky" 
Tak to se moc rád něco důležitého přiučím, poslal bys mi zdroj tvého názoru? V GPL licenci jsem totiž ani jedinkrát slovíčko beta nenašel.Jezdec píše:gnu gpl se nevztahuje na betaverze.

Já se nerozplývám nad dokonalostí! Určitě čeština není dokonalá.Jezdec píše:mě jenom zaráží, jak se rozplýváš nad svojí dokonalostímimoto, pokud vím, tak gnu gpl se nevztahuje na betaverze. tudíž ani na tvojí češtinu. já jenom pro ty tvoje "chytráky"
jak to tak bejvá, když by člověk rád dodal svoje zdroje, neví kde k nim přišel. Zní to jako alibismus a z určitého pohledu určitě je. Bohužel zdroj své teze, kterou jsem psal dříve, skutečně nevím. Nejpravděpodobněji nějaký článek na webech jako root.cz, lupa.cz atd. na které chodím.Black_Fox píše:Tak to se moc rád něco důležitého přiučím, poslal bys mi zdroj tvého názoru? V GPL licenci jsem totiž ani jedinkrát slovíčko beta nenašel.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník