QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Rypi » čtv 17. duben 2008 16:14

mam WMP11 a když vypnu WMP tak se mi plugin vrátí na původní. Takže chyba buď u vás nebo v blbym přehrávači
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod cardi » pát 18. duben 2008 6:56

Rypi: myslim ze je chyba v pluginu ne v BS hh ale to je fuk jed si na tvoojim WMP 11 hh :X
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Black_Fox » pát 18. duben 2008 10:39

Za to, že taková spousta lidí jede na MPC, Mplayeru a podobných, můžeme vděčit i tomu, že BS byl sice poměrně schopný, ale dlouho byl úžasně nestabilní. Teď už je to sice lepší, ale lidi neradi přecházejí.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod cryingfreeman » pát 18. duben 2008 11:38

hmm bsplayer som nikdy nepoužival...na video mám KmPlayer(nadúpaný funkciami a nepotrebujem inštalovať kodeky)..na hudbu som mal vždy winamp, ale potom mi začalo liezť na nervy kolko žral ramky, tak som pohľadal alternatívu a našiel XmPlay...zaberá 300kb na disku a žerie cca 2mb ramky...na základne prehravanie musiky stačí(ešte mám v zálohe Foobar a klasika winamp)
cryingfreeman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 113
Registrován: sob 2. červen 2007 20:54

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Rypi » pát 18. duben 2008 13:26

winam se mi moc nelíbí. WMP 11 mi stačí. hodim ho do lišty kde je play, stop, pause, a přendavani pisniček a co víc chtít. Navíc to umí najít alba a rozřadit je do knihovny a celkem v poho editovat ID3 tagy...
lista.jpg
lista.jpg (33.34 KiB) Zobrazeno 12242 krát
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Pafo » pát 18. duben 2008 13:53

Souhlasím s Rypim na muziku (CD/MP3) je WMP11 skvělý a bohatě postačuje i s knihovnou alb. Dříve jsem ho nikdy nepoužíval, ale 11ka mě přesvědčila. Myslím, že jsme tu trochu OT.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod tomcat » pát 18. duben 2008 21:41

cardi píše:Rypi: myslim ze je chyba v pluginu ne v BS hh ale to je fuk jed si na tvoojim WMP 11 hh :X


no s tou nestabilitou nevím. Používám ho už několik let a vždy v poslední verzi a nějak si nepamatuji že by byl nestabilní.
FS Esprimo mobile M9400 Centrino Duo, 2048MB, WD 120GB 5400
Uživatelský avatar
tomcat
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 50
Registrován: čtv 31. květen 2007 14:04

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Panther » čtv 24. duben 2008 15:45

Zdravim, používám QIP Infium 9007 a ten Exmusic v pluginech nevidim, v 9005 ještě byl... (ExMusic 3.0.6)
Panther
 

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod cardi » sob 3. květen 2008 15:00

Skoda tedka jsem presel na jedne prehravac VLC se jmenuje (bomba nema chybu apson u mne) skoda, ze na neho neni podpora u tohoto pluginu mozna v budoucnu, ale stve me to :(
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Rypi » sob 3. květen 2008 17:54

Ještě že to umí GOMa :) na video supr
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Lms » sob 3. květen 2008 18:01

cardi: Tak zkus napsat autorovi, třeba přehrávač přidá.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod cardi » ned 4. květen 2008 8:34

Lms píše:cardi: Tak zkus napsat autorovi, třeba přehrávač přidá.



tak uz se tak stalo napsal jsem autorovy uvidime no :)
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Tučné písmo

Nový příspěvekod dayslypper » čtv 8. květen 2008 20:57

Trochu jsem testoval, jak se text zobrazuje ostatním uživatelům ve starém QIPu.

Po instalaci byl tučně jen Název statusu a pak text za ním byl už normálně.

Trochu jsem pozměnil ten text a už je vše tučné.

Rád bych zpátky normální "hubené" písmo textu, který je za názvem, ale nikde nevidím, kde by se to dalo nastavit.
Uživatelský avatar
dayslypper
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 101
Registrován: pát 19. leden 2007 19:37

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Lord.mion » čtv 15. květen 2008 7:41

Lord MiOn
Uživatelský avatar
Lord.mion
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 12. květen 2008 15:38
Bydliště: Koryčany

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Poděs » čtv 15. květen 2008 10:19

Zajímalo by mě, kdy udělají, že když mi prostě dohraje skladba a pak už nic nepouštím, že se mi změní status na ten, který jsem měl předtím.
Poděs
 

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod panther7 » čtv 15. květen 2008 12:38

To už umí ExMusic dlouho... tedy, mě to dělá...
Skin pro QIP Infium/2010/2012: Panther Skin
Uživatelský avatar
panther7
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 258
Registrován: čtv 24. duben 2008 16:13

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Lord.mion » čtv 15. květen 2008 13:08

Poděs píše:Zajímalo by mě, kdy udělají, že když mi prostě dohraje skladba a pak už nic nepouštím, že se mi změní status na ten, který jsem měl předtím.

Však to dělá :rofl:

Nevíte někdo, zda se dá změnit vzhled plovoucího okna a ExMusic Ovladač?
Uživatelský avatar
Lord.mion
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 12. květen 2008 15:38
Bydliště: Koryčany

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Mag1cWalker » čtv 15. květen 2008 18:38

Vi nekdo proc se mi nazvy statusu ukazuji v azbuce?
Uživatelský avatar
Mag1cWalker
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 85
Registrován: ned 3. září 2006 11:53
Bydliště: Karlovy Vary

Re: ExMusic (Hudba ve statusu) [Arthur K.]

Nový příspěvekod Rypi » čtv 15. květen 2008 19:58

protože sis ho nenastavil česky :P
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Tučné písmo

Nový příspěvekod dayslypper » čtv 15. květen 2008 20:00

dayslipper píše:Trochu jsem testoval, jak se text zobrazuje ostatním uživatelům ve starém QIPu.

Po instalaci byl tučně jen Název statusu a pak text za ním byl už normálně.

Trochu jsem pozměnil ten text a už je vše tučné.

Rád bych zpátky normální "hubené" písmo textu, který je za názvem, ale nikde nevidím, kde by se to dalo nastavit.


a mě nikdo neporadí?
Uživatelský avatar
dayslypper
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 101
Registrován: pát 19. leden 2007 19:37

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron