QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Weather (Počasí) [Lms]

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod milan.smart » sob 22. listopad 2008 10:47

Mám nápad.. teď jsem si do CL k předopvědi pro Las Vegas přidal ještě čas, abych věděl kolik je tam hodin. Libilo se mi jak jsem to hezky nastavil, ale pochvíli jsem si všimnul že ten čas se aktualizuje jen s počasím a tudíž je to celkem na pdr.. :-| Nešlo by prosím nějako udělat aby ten čas šel normálně se systémovym časem? Moc by se mi to hodilo :)
Dík
milan.smart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 136
Registrován: pát 5. říjen 2007 19:10

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 23. listopad 2008 8:35

Určitě by tato věc naprogramovat šla. V některé z dalších verzí se objeví.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod milan.smart » stř 26. listopad 2008 11:17

tak to by bylo super. dik :)
milan.smart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 136
Registrován: pát 5. říjen 2007 19:10

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod milan.smart » pát 28. listopad 2008 1:22

Ještě mě napadla další věc.. jak je tam ta zprava s tim errorem že se nepovedlo aktualizovat nějakou tu dll.. myslim že je to při chybě v aktualizaci počasí.. mam ji tam někdy až moc často a ta vyskakovací tabulka co se musí potvrdit je trochu otravná. Bylo by lepší, kdyby vyskočila jen pop-up zpravicka.
milan.smart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 136
Registrován: pát 5. říjen 2007 19:10

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » úte 9. prosinec 2008 19:54

Dnešek je takový pěkný den plný změn, takže nová verze pluginu 0.7.5.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod hegemonicek » čtv 18. prosinec 2008 1:22

Zbláznilo se mi počasí :D :rofl:
Přílohy
pocasi.jpg
Uživatelský avatar
hegemonicek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned 3. prosinec 2006 22:45
Bydliště: Měchenice

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod sutrus » ned 11. leden 2009 18:41

Ahoj,
Teď sme řešili problém s pluginem svátky a v bugreportu je jenom hlášení o počasí viz. viewtopic.php?t=1971&start=180#p33315
Po vypnutí tvého pluginu svátky a ostatní běží bezproblémů. Je zajímavé že mě a ani nikde jinde se tento problém neprojeví.

Přikládám bugreport.txt
bugreport.txt
(85.7 KiB) 20 krát
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod Marek89 » ned 11. leden 2009 22:49

Preco si nemozem nastavit pocasie v CL tak ako chcem ? Zadam tam nastavenia vypisu pocasia a stale tam mam to iste.
Uživatelský avatar
Marek89
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 127
Registrován: sob 4. listopad 2006 16:31

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod Rypi » ned 11. leden 2009 22:59

také jsem to už hlásil :) musíš něco napsat také do Informační bubliny. Pokud v ní nic není, nefunguje to, jak by mělo
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » pon 12. leden 2009 16:29

Nová verze 0.7.6.
Byly opraveny nějaké chyby, snad bude vše fungovat tak jak má.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod funny:) » stř 4. únor 2009 15:20

Mám problém s oknem-Počasí. Nejde zvětšit ani roztáhnout. Mám jej jen v této velikosti:
Obrázek
Btw: s jezdcem posouvat jde.
Dík za rady..
funny:)
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 20. říjen 2006 5:51
Bydliště: Little Pwagmattasquarmsettport

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod pyromanek » čtv 5. únor 2009 19:19

Zdravim, skvely plugin, ale nejde nekde vypnout ty popup okna ? :) co vyskakujou ?
pyromanek
 

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod Drmol » čtv 5. únor 2009 20:08

Nastavení obce -> Oznamovací okna -> Zobrazovat oznamovací okna :)
Uživatelský avatar
Drmol
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 330
Registrován: stř 23. červenec 2008 14:43
Bydliště: Doma

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod Bari » sob 7. únor 2009 20:34

Nešlo by přidat server pocasi.cz pro předpověď?
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 8. únor 2009 7:34

funny:) : umaž nastavení pluginu a spusť ho znova. Popř. smaž celý plugin a nahraj do znova.

Bari : možná by to nějak šlo. Pokusím se.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod Bari » ned 8. únor 2009 11:26

To by byla paráda. Na pocasi.cz mají poměrně slušnou předpověď a hlavně tam je lokace, kterou bych potřeboval a nikde jinde jsem ji nenašel :D
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod ron » pát 3. duben 2009 16:20

Zdravím, skvělý "plaginek" :) Měl bych další drobnost: když mám v CL více míst a vyskočí mi pop-up okno zobrazující aktualizované hodnoty, tak se pro každé "místo" ukáže samostatné okno. K aktualizaci těchto informací evidentně dochází pro všechna místa ve stejnou (max. o nějaké vteřinky rozdílnou) dobu a tak mi vyběhnou okna přes půl monitoru. Šlo by udělat buď to, že bych si pro každé město nastavil rozdílný "startovací" čas pro aktualizace, a nebo raději vypsat všechna místa do jednoho okna pod sebe?

Něco jako:

praha: 15 stupnu, slunecno
brno: 12 stupnu, dest
londyn: -5 stupnu, vitr

Diky moc, přeju hodně zdaru ...
ron
 

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod milan.smart » pát 3. duben 2009 17:09

myslim ze si muzes nastavit pro kazdy misto vlastni interval aktualizace a pak by ty okna nemusela skakat vsechny naraz..
milan.smart
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 136
Registrován: pát 5. říjen 2007 19:10

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod ron » sob 11. duben 2009 22:41

Tak jsem to zkusil ... nejak to funguje, ale!
Je mozny zmenit velikost toho pop-up okna? Ze by se zobrazily hodnoty pro vsechna ulozena mista?
ron
 

Re: Weather (Počasí) [Lms]

Nový příspěvekod cepi » čtv 30. duben 2009 19:47

slo by pridat plugin pro
www.weatherbonk.com/weather/browse/czech+republic

tam na tech adresach mi to nechce najit moje mesto
cepi
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: ned 13. duben 2008 6:48

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron