QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

TVp (Televizní program) [Lms]

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod GasThan » sob 22. březen 2008 22:54

To bude asi tym ze mas betu3 :)
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 23. březen 2008 7:04

Pivoth: A co to píše v bug reportu za chybu (úplně poslední řádek)? Vkládání tlačítka je ošetřeno proti chybám, a jak jsem zjistil, po mém testu, tak se tím prokouše jedině hláška o tom že je ikona chybná. Takže pokud tam máš chybu "Icon image is not valid", tak nejdříve zkus v pluginu umazat(přejmenovat) soubor icon.ico, pokud se to bez něj rozjede (je jasné že tam nebude ikona, ale jen prázdné tlačíko). Tak potom zkus znovu stáhnout archiv z pluginem a překopírovat tam soubor s ikonou.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Pivoth » ned 23. březen 2008 8:44

Tak se to nesneslo normalne s Weatherem (od tebe Lms)..hlasilo to neco parusky a jediny co jsme rozumnel bylo Weather...Smazal jsem ho, a hned to slo:)) Bug Report se uz neobjevil... ale po spusteni pluginu nahodil jinej error (viz prilozenej screen).. na chodu to moc nepoznavam.. jen ze mu chvili trva nez nacte ten program a jak je nahore ta cara v jakym pokroku je film tak nefunguje...
SCREENSHOT:
http://img404.imageshack.us/my.php?image=qipfq0.jpg

EDIT 1: Znovu jsem spustil plugin a hlaska ktera je vyse se neukazala... cara zacla fungovat jen u CT 1... plugin jsem vypnul a po par minutach znovu zapnul hodilo to tuto chybu: http://img182.imageshack.us/my.php?image=qip2mr2.jpg a pote se zapnul plugin, ktery vsak vypadal dosti bidne: http://img167.imageshack.us/my.php?image=qip3ny8.jpg

EDIT 2: Tak sem smazal jeste QiP Canvas, a plugin zatim bezi tak jak ma :-D

EDIT 3: Tak jsem to zakriknul opet to dela chybu z EDITU 1....
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 23. březen 2008 9:20

Máš verzi 0.1.2 ? Protože chyba s hláškou "Ke zpracování tohoto příkazu není dostatečný prostor." byla odstraněna, takže by se teoreticky neměla zobrazovat.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod cardi » ned 23. březen 2008 9:23

LMS: dik za pecka aplikaci :)))
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Pivoth » ned 23. březen 2008 10:27

LMS: jojo mam 0.1.2 :'(
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 23. březen 2008 11:12

Tak jsem na to asi došel. Udělal jsem drobnou chybyčku, která měla za následek, že pokud se okno s počasím otevřelo podruhé, tak vyskočila chyba (popř. i více) a od té doby se plugin choval dosti nestandarně a nevypočitatelně. V další vezi to bude opraveno.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Pivoth » ned 23. březen 2008 11:42

Lms: diky moc za bleskove reseni ;)
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 23. březen 2008 15:33

Nová verze 0.1.3.

Netradičně ke stažení zde:
TVp 0.1.3
(První příspěvek se nějak rozbil a nechce se nechat zeditovat, doufejme že se mu časem bude chtít :) )


Změny:
- opravna chyba která za jistých okolností způsobovala totální nefunčnost pluginu
- přehled vysílání (výpis programu stanic vedle sebe)

Výpis programu vedle sebe není zatím ještě zcela funkční, ale pokud chcete, tak jej můžete otestovat.
Buď si přehled stanic vytvoříte sami (pomocí položky v menu), nebo si stáhněte soubor guides.dat (přehled pro stanice ČT1,ČT2,Nova a Prima) a nakopírujte jej do složky s pluginem. Před použitím tohoto souboru plugin musí mít již načtený program, protože jinak by mohlo dojít k jistým problémům.
Ještě to chce barevně a vzhledově doladit, zatím je zobrazován program pouze pro akutální den. A lze nastavit zda zobrazovat popis u pořadů nebo ne.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod indy07 » ned 23. březen 2008 16:03

Lms píše:Nová verze 0.1.3

Ta mi nefunguje vůbec. Při spuštění pluginu hodí chybku.
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Pivoth » ned 23. březen 2008 16:10

Lms: bohuzel chyba pretrvava :'(
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod sutrus » ned 23. březen 2008 16:10

Hlaska Ke zpracování tohoto příkazu není dostatečný prostor. Dal se nic nedeje.
Jine pluginy momentalne nemam.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » ned 23. březen 2008 16:16

Zdar, hele super plginy ale tento jako jediny mi vubec nefacha od zacatku. a jako ostatnim mi to ted vyhazuje uz jen jednu hlasku :(
mam tam vsechny ostatni pluginy a i bez nich to nechce pracovat. :'( ale davam tomu cas ;-) je to ve vyvoji ;-)
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 23. březen 2008 16:18

Tak teda už si nevím rady :(. A přes nastavení Infia jde spustit nastavení pluginu?
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Pivoth » ned 23. březen 2008 16:24

jojo do nastaveni se da dostat....
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » ned 23. březen 2008 18:00

Lms píše:Tak teda už si nevím rady :(. A přes nastavení Infia jde spustit nastavení pluginu?

No uplne v pohode, jen jsem si vsiml ze v pluginech mi to pise porad verzi 1.1 a pak kdyz koukam do nastaveni tak knihovna dll je 1.3 ;-)
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » ned 23. březen 2008 18:20

Verze je 0.1.3. A Infium uznává pouze dvoumístné verze, tam je tam pouze to uvodní 0.1.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » ned 23. březen 2008 18:35

Lms píše:Verze je 0.1.3. A Infium uznává pouze dvoumístné verze, tam je tam pouze to uvodní 0.1.

OK v pohode. halvni je aby to casem fungovalo. protože je to dobry napad ;-)
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » pon 24. březen 2008 8:15

Nová verze 0.1.4.
sutrus provedl nějaké úpravy a optimalizace v kódu. Mě a sutrus-ovi plugin funguje, takže zkuste zda bude fungovat i vám ostatním.

Tímto bych chtěl poděkovat sutrus-ovi za jeho velkou pomoc.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod indy07 » pon 24. březen 2008 8:57

Super!Mně teda jede taky! :perfect:
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron