QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

TVp (Televizní program) [Lms]

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 24. březen 2008 9:05

Invalid Filename ---porad tato hlaska :( jeste zkusim samotny bez vsech osatatnich pluginu!!
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » pon 24. březen 2008 9:11

Vymaž všechny soubory ve složce "Data" a podsložce "Logos" (necháš pouze složku Logos).
Vymaž všechny soubory ve složce "Temp" (pokud tam nějaké jsou).
Vymaž konfigurační soubor "TVp.ini".
Přesuň někam pryč soubory "stations.dat" a "guides.dat".
A zkus to spustit.

V které chvíli to tuto hlášku píše? (hned po otevření okna, při načítání programu,...)
Jaký máš Windows?
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Pivoth » pon 24. březen 2008 9:49

ja se zblaznim:-D access violation at address 05C8669C in module 'TVp.dll'. Read of address 61A5C59C...potom se nacte program pohoda a kdyz to chci zavrit to okno s pluginem, tak to hodi cannot Visible and close.... nechapu to a pak to okno s pluginem nejde zavrit:-/ xD
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod indy07 » pon 24. březen 2008 9:54

Pivoth píše:access violation at address 05C8669C in module 'TVp.dll'. Read of address 61A5C59C

To samý aji u mě, ale poté jede plugin úplně v pohodě. Jde zavřít a znovu otevřit a jede jak má.
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » pon 24. březen 2008 9:58

Já se zblázním dřív. :oh:
Občas se stane že při stahování programu hodí tento access violation (většinou při prvním stahování programu). Ale vše funguje dále tak jak má. Zkus restarovat QIP a teoreticky by to po druhé nemělo udělat.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 24. březen 2008 10:02

Lms píše:Vymaž všechny soubory ve složce "Data" a podsložce "Logos" (necháš pouze složku Logos).
Vymaž všechny soubory ve složce "Temp" (pokud tam nějaké jsou).
Vymaž konfigurační soubor "TVp.ini".
Přesuň někam pryč soubory "stations.dat" a "guides.dat".
A zkus to spustit.

V které chvíli to tuto hlášku píše? (hned po otevření okna, při načítání programu,...)
Jaký máš Windows?

Zadna slozka data ani podslozka logos tam neni(kde prosim presne?
jinak tvp.ini smzano, tamty dva presunuty

hlasku to pise po otevreni okna s TVp
mam WXP
//jinak to halsi teda porad no:(
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » pon 24. březen 2008 10:09

Aha, tak problém bude v tom že ty tam nemáš složku.
Musí existovat tato cesta:
Kód: Vybrat vše
QIP Infium\Plugins\TVp\Data\Logos\


Ty složky co jsou v archivu s pluginem musí všechny existovat.
Budu muset doděl kontrolu a vytvoření chybějících složek
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 24. březen 2008 11:04

Lms píše:Aha, tak problém bude v tom že ty tam nemáš složku.
Musí existovat tato cesta:
Kód: Vybrat vše
QIP Infium\Plugins\TVp\Data\Logos\


Ty složky co jsou v archivu s pluginem musí všechny existovat.
Budu muset doděl kontrolu a vytvoření chybějících složek

No ja tam tu slozku proste nemam :juch:
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » pon 24. březen 2008 11:09

Tak ty složky prostě vytvoř.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 24. březen 2008 11:36

Lms píše:Tak ty složky prostě vytvoř.

samozrejme, to jsme udelal a prave mi to nahlasilo tu chybu jako lidem výše.. voilation ....bla bla bla
ale na podruhe uz se to zaplo, vypada to dobre ;-)
BTW: pruh casu funfuje jen u ct1 u ct2, novy a primy nee
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Pivoth » pon 24. březen 2008 11:55

Lms: tak to zatim bezi a zatim to jde i zavirat ale kdyztak se ozvu kazdopadne dobra prace diky patri jak tobe tak Sutrusovi
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 24. březen 2008 12:17

Pivoth píše:Lms: tak to zatim bezi a zatim to jde i zavirat ale kdyztak se ozvu kazdopadne dobra prace diky patri jak tobe tak Sutrusovi

Souhalsim velke diky a oceneni velke plus mate oba.
Pivoth: tobe funguje ten panel prave beziciho vysilani?
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Pivoth » pon 24. březen 2008 13:45

Mlyeko jevi se jako kdyby fungoval:) takze snad jo:)
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » pon 24. březen 2008 15:20

Pivoth píše:Mlyeko jevi se jako kdyby fungoval:) takze snad jo:)

Skoda.... tak to je chyba u mne. treba nejak nova verze bude all right ;-)
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Cheaterboy » pon 24. březen 2008 23:08

no tak ja mám tu verzi 0.14 bo kolikátka to je(ta nejnovejsi) a pise me to chybu s tím prostorem.. ''Ke zpracování tohoto příkazu není dostatečný prostor'' a to mám nejnovejsi verzi nevim si rady..
Obrázek
Obrázek

Cheaterboy... týpek co rád pije pivo, chodí na zábavy, sedí u PC a hlavně nic nedělá :-D
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod indy07 » pon 24. březen 2008 23:11

Tak s Infiem RC1 nenastal už žádný problém. Vše naprosto v pořádku.
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Cheaterboy » úte 25. březen 2008 0:12

tak a ja opět hlásím že plugin je zas nefunkční pod RC 1 takže chyba asi neni v QIPu ale v pluginu :e?:
Obrázek
Obrázek

Cheaterboy... týpek co rád pije pivo, chodí na zábavy, sedí u PC a hlavně nic nedělá :-D
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Mlyeko » úte 25. březen 2008 0:20

Cheaterboy666 píše:tak a ja opět hlásím že plugin je zas nefunkční pod RC 1 takže chyba asi neni v QIPu ale v pluginu :e?:

A zkoušel jsi ty adresáře jak psal LMS mě ?
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Cheaterboy » úte 25. březen 2008 1:08

mleyko: no v RC1 sem to ještě nezkoušel jdu to zkusit a písnu
EDIT: tákže za
1.) když sem si vyp QIP a nahral plugin a QIP znova zapnul vyhodilo to hlašku zaměna hesla nebo učtu tak jsem se drbal s heslem a nakonec to vyhodilo cosi o limitu připojení
2.) spustil jsem QIP a ve složce s pluginem se nevytvořili žádné data která by se měla podle Lms(ova) návodu smazat...
3.) v IE 7 vubec nedelam a tak mi pls napis kde mam najit ty cookies
QIP me se** teda štve ale už hodne dlouho pokud s tim nic neudelaj s tema bugama (jo spravne je to jen testovaci verze jeste si omrknu full) prejdu na QIP 80xx
EDIT2: vím řešení na první problém: když přes noc nevypínám PC tak nevidim duvod proc vypinat QIP staci se prehodit na Neviditelny pro vsechny a je to.. horší to bude když budu instalovat nějakej plugin pak ten QIP budu muset vypnout
Obrázek
Obrázek

Cheaterboy... týpek co rád pije pivo, chodí na zábavy, sedí u PC a hlavně nic nedělá :-D
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

Re: TVp (Televizní program) [od Lms]

Nový příspěvekod Lms » úte 25. březen 2008 9:44

Nová verze 0.1.5. Snížena pravděpodobnost zobrazení chyby ''Ke zpracování tohoto příkazu není dostatečný prostor''.

V chybě ''Ke zpracování tohoto příkazu není dostatečný prostor'' je plugin nevině, za vše může Infium. Je problém v tom, že asi Infium hlídá kolik paměti zabere plugin a když překročí mez, tak dojde k zobrazení této hlášky. Mez se asi počítá nějak podle výkonu procesoru a velikosti RAM.
Snížil jsem maximální šířku kterou okno může mít (pokud nemáte monitor nějakou výkladní skříň tak to nepoznáte). Takže by se teoreticky tato hláška neměla zobrazovat. Pokud se někomu bude tato hláška nadále zobrazovat, tak budu muset vymyslet něco dalšího.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1812
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron