QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Artholl » ned 25. květen 2008 22:02

Díky moc dobrá duše ;o)
Artholl
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Brodži » sob 28. červen 2008 10:15

A TED MI VYSKAKUJE TOTO:

"Sorry,qip.exe file is corrupted"A nejde spustit ani qip 8030 až 8060.všechny píšou to stejný.Zkusil jsem nespouštět ale hned restartovat dát to do jiné složky.Odinstalovat a nainstalovat,přeinstalovat a nic.
Brodži
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Xeelee » sob 28. červen 2008 13:13

Zkus si QIP stáhnout ještě jednou.
Možná se soubor poškodil při stahování.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Brodži » sob 28. červen 2008 15:20

jÁ NEMÁM QIP OD 8030-8060.JÁ JE STÁHL.pROTO JSEM ZKUSIL VŠECHNY.tU CHYBU ŘEŠILI NA RUSKÝCH STRÁNKÁCH ALE JÁ RUSKY NEUMÍM.
Brodži
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Xeelee » sob 28. červen 2008 15:47

Aha, to je divný.
Odkud QIP stahuješ?
Zkus tohle.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Brodži » sob 28. červen 2008 16:05

slunečnice sosej prostě kde to najdu a všechny mi hodili tu hlášku.Jen občas se to rozjede.Ale to tak z 30 opkusů.
Brodži
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod brodzi » ned 29. červen 2008 0:24

když něco nejde hned tak format c: to řeší.Už to doufám jede.Spustilo se to napoprvé.

EDIT: mohl jsem své mínění o tom že to jede mírnit.Jen nechápu když to stahuju různě proč mi to furt píše že exáč je poškozený.Stáhl jsem si i ten pack a furt je to to samý.

/edit Xeelee: slouceny dva prispevky
brodzi
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Xeelee » ned 29. červen 2008 2:00

Pack je v pořádku.
Problém musí být buď ve Windows nebo v připojení.
Spíš bych to viděl na připojení, když jsi zformátoval disk a nahodil nový nezasviněný systém.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod brodzi » ned 29. červen 2008 9:59

smůla.i formát nepomohl.Zkusím časem jinej program.Trillian nebo něco.
brodzi
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod sutrus » ned 29. červen 2008 11:33

Nemaš v PC náhodou vir? Co používáš za antivir a firewall?
QIP si hlídá exe soubor kontrolním součtem a pokud se změní nahlásí tuto chybu.
Formátováním se viru ruzhodně nezbavíš. Stáhni si MWAV a proskenuj celý počítač
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod brodzi » ned 29. červen 2008 22:15

Nod32 a zone alarm.a o viru mi to nic nezahlásilo.Ale když naformátuji disk tak zformátuji všechno.I vir.
brodzi
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod sutrus » pon 30. červen 2008 12:12

Je velká pravděpodobnost že vir v PC nemáš. Formátováním se ale viru určitě nezbavíš.
Formátováním pouze smažeš soubory a rychlé formátování přepisuje jenom fat nebo ntsf tabulky.
Na disku máš MBR oblast, boot sektor a pokud neobnovíš i tyto oblasti pak vir zůstane.
Další problém nastane u dělených nebo dvou a více disků, kde formátuješ pouze některou jeho část.
Stačí ti jeden soubor nebo jiné přenosné medium které zůstane zavirované a máš ho hned zpět.
Poslední na co si musíš dát pozor jsou tzv. RootKity. Ty se umí dokonale maskovat a vázat na systém.
Schválně použí na kontrolu MWAV.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod brodzi » pon 30. červen 2008 19:03

neboj.vir tam není páč jsem odstranoval i fat tabulku a dával novou.když jsem ji odstranil tak by tam neměl být.A mnav bo co bohužel neznám.
brodzi
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Nalfy » stř 2. červenec 2008 8:28

Od včerejška mi začal QIP psát tohle:
You are using an older client version. Upgrade recommened.

Měl jsem verzi 8030,tak jsem stáhnul a nainstaloval 8060 a píše to pořád to samé....

Nevíte,čím to může být?
Nalfy
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Pitrisek » stř 2. červenec 2008 8:28

Zdravim,

hlasí mi chybu ze je dostupná nová verze a doporucuji mi abych ji stahnul coz se mi nechce ale qip se jinak nepripoji... Nejde to nejak poresit??

Díky
Pitrisek
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod keyboo » stř 2. červenec 2008 8:31

V pravo nahoře je tlačítko hledat. jinak viewtopic.php?t=2195
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Pitrisek » stř 2. červenec 2008 9:08

Super, díky moc za pomoc a že jsem zdržoval, stačilo si pouze přečíst pořadně fórum... ;)
Pitrisek
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod keyboo » stř 2. červenec 2008 9:11

Přesně tak a to dělej vždy ...
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod DasMas » stř 2. červenec 2008 10:04

Black_Fox píše:Návod pro Vistu, kterak odstranit chybu "Current Language File Corrupted".

Soubory najdeš ve složce C:\Users\<Jméno uživatele>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\QIP\LI

v textovém editoru otevřeš soubor current.cfg a napíšeš do něj
Kód: Vybrat vše
English
1

(popřípadě Czech)

Pak zkus spustit, pokud se objeví "Current Skin File Corrupted", tak ještě:

otevři složku Skins (namísto LI)
a do current.cfg napiš
Kód: Vybrat vše
ICQ5
1


To by mělo být všechno.



Nefunguje to: Otevřu current.cfg a tam už je napsané English 1 (stejně jako tady) a i když to přepíšu tim stejnym pořád to píše: Current Language File Corrupted. Dělám všechno jak zde je popsané a i tak to nejede.

EDIT: Jo už mi to jede, jen nechápu proč musí být umístění C:\Users\<Jméno uživatele>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\QIP\LI
já to vždy instaloval jako vždy do C:\Program Files\QIP\LI
takle sem musel ve VirtualStore vytvořit Program Files a nainstalovat QIP tam.

/edit Xeelee: slouceny dva prispevky
DasMas
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Black_Fox » stř 2. červenec 2008 10:16

DasMas píše:jen nechápu proč musí být umístění C:\Users\<Jméno uživatele>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\QIP\LI

To je to zabezpečení Visty, která akorát mate a přidává práce :roll:
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

PředchozíDalší

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků