QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Problem s QIP u linuxu

Nový příspěvekod bootmaster » stř 2. červenec 2008 12:09

Nazdar vsichni lidicky,presel sem na linux,presneji Ubuntu 8.0.4 a nejde mi vubec spustit qip infinum pres Wine,kdyz pominu ty divny znaky po uvodnim nabehnuti,ale jde o to,ze mi to porad pise spatny heslo,kdyz spatny vubec neni.diky za rady.
bootmaster
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 21. květen 2007 20:51

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Pafo » stř 2. červenec 2008 12:14

bootmaster: 1. QIP Infium 2. Pod linuxem spouštět QIP? QIP není určen pro linux. Leda přes wine ho nahodit a to je myslím dost složité a správně to nemusí a asi nebude fungovat. Na linuxu bych vyzkoušel Pidgin/Kopete

Edit: co se tyce prihlaseni, nevim zda nedelas chybu, ze cpes icq cislo a heslo hned do uvodni obrazovky kde to chce registraci na qip.ru spoustě lidí se to stává..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod bootmaster » stř 2. červenec 2008 12:17

Pafo píše:bootmaster: 1. QIP Infium 2. Pod linuxem spouštět QIP? QIP není určen pro linux. Leda přes wine ho nahodit a to je myslím dost složité a správně to nemusí a asi nebude fungovat. Na linuxu bych vyzkoušel Pidgin/Kopete

To je prave to,ze pingin me nepusti dal,porad to pise,ze je spatny heslo,nakonec sem nasel program Licq,ale ted to porad hazi chybu prihlaseni.
bootmaster
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 21. květen 2007 20:51

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Pafo » stř 2. červenec 2008 12:19

Tak to bude ale problém co tu řešíme od včera se změnou, kterou nás aol obdařilo. Ale myslím, že vyšla úplně nová verze opravná Pidginu, která to již řeší. Nebo zkus to Kopete.

Edit: Xeelee o tom píše :) http://www.abclinuxu.cz/blog/Xeeleeho_d ... vraci-uder
Edit2: Pidgin mi běží verze 2.4.3 (ze včerejška) pod windows. Předpokládám, že se objeví v repositářích Ubuntu velice brzy.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod powel » stř 2. červenec 2008 20:06

Mě to teď píše:
Chyba: Namáte aktuální verzi programu. Doporučuji upgrade.

no a nejde mi QIP.... nejsem online
powel
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Xeelee » stř 2. červenec 2008 20:09

Update na 8070 pomůže.
Všude se to tu řeší.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod powel » stř 2. červenec 2008 20:12

omlouvám se nevšiml jsem si.

Takže mám todle odinstalovat a dát tam 8070?.... od kud stahovat?.... a nějaké další tipy?

moc moc DĚKUJU
powel
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Xeelee » stř 2. červenec 2008 20:13

viewtopic.php?t=2197
Stačí přepsat qip.exe a čeština je stejná.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Hancaaa » stř 2. červenec 2008 22:15

Ahojky...potřebuji nutně poradit :sos: ...objevuje se mi v QIPu ( verze 8030 ) Service Message - Error server...you are using an older client version. Upgrade in a few minutes. ..Už od rána to nejde :( , stále to zkouším...QIP používám velmi dlouho a jsem s ním velice spokojená...minulé léto se mi to už jednou stalo, že se mi objevovovala tahle ta věta a nemohla jsem se přihlásit...ale jen na pár minut, dnes je to už celý den...Nevíte kde je zádrhel :( ? Jestli to třeba není netem :e?: ? Net jde sice v pohodě...ale rychlost je tak na 95%...tak jestli to není třeba tím..předem moc díííky za odpověd, mějte se hezky s pozdravem Hančaaa
Uživatelský avatar
Hancaaa
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 2. červenec 2008 21:55

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod keyboo » stř 2. červenec 2008 22:23

Hahahaha (škodolibý smích) xstrv01 hned odpoví, on je hezký,mladý,inteligentní a gentleman ... ;)
Naposledy upravil keyboo dne stř 2. červenec 2008 22:26, celkově upraveno 1
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod xstrv01 » stř 2. červenec 2008 22:26

Ahoj, vítej na fóru :)

Problém je v tom, že ICQ změnilo protokol, proto potřebuješ stáhnout novou verzi QIPu. Tu najdeš třeba tady: viewtopic.php?t=2197 . Je tam i verze, kde stačí přepsat spouštěcí soubor a všechno funguje dál. Kontaky, historie, o nic nepřijdeš.

Pokud by ti něco nefungovalo, neváhej, ozvi se.

S úctou
QIP kolektiv zoufalců bijících hlavamai do zdi xstrv01 & Pafo & keyboo

EDIT: Škodolibý smích
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Hancaaa » čtv 3. červenec 2008 8:40

Moc děkuji za odpověď...Ještě se chci zeptat, stáhla jsem si teda novou verzi QIPu a jak mám udělat, abych tam měla celou historii co jsem měla na nynějším QIpu??? Prosím, jestli je to možné přesný postup, předem moooc díky za odpověd..Hezkýýý den :-))
Uživatelský avatar
Hancaaa
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 2. červenec 2008 21:55

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod xstrv01 » čtv 3. červenec 2008 8:45

Martin J. Cetelon píše:PRO RYCHLOUPDATE STAHUJTE ZDE
http://www.temp.cetelon.cz/qip.exe_8070
Prehrajte v korenovem adresari X:/QIP 2005/ soubor qip.exe tim, ktery si stahnete

Takhle bys neměla o přijít o nic :)
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Hancaaa » čtv 3. červenec 2008 8:56

a jak to mám přehrát...nevím si rady...mám to uložit nebo jen stáhnout??? Já se projistotu radši ptám...necchi udělat někde chybu....a pak o tu historii přijdu..:-( předem díik za odpověd..
Uživatelský avatar
Hancaaa
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: stř 2. červenec 2008 21:55

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Rypi » čtv 3. červenec 2008 9:04

Já už nemám sílu ti odpovědět, ale o historii nepřijdeš, pokud původní QIP nesmažeš z počítače!
Jinek přehrát je myšleno uložit, stáhnout (to je to samé), přejmenovat soubor na qip.exe a ten přesunout do složky, kde máš nainstalovaný QIP. Zeptá se tě to, jestli chceš soubor přepsat, tak dáš ANO
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Smilík » pát 1. srpen 2008 17:47

Ahoj,
tuhle chybu mi to hlásí od jedné doby pokaždé....nepomáhá přeinstalovat, nainstalovat jinou verzi nic......ať s tim udělám cokoliv co mi kdo poradil, hází mi to tam pořád. Prostě to nainstaluju a spustim, to de, ale jakmile to zavřu a chci spustit znovu, mám smůlu....prostě current language file corrupted %) ... co s tim? Dokonce sem už udělala i recovery pc...
Smilík
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 1. srpen 2008 17:42

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Rypi » pát 1. srpen 2008 17:59

Jakou chybu???? current language file corrupted ? TO vypadá na poškozený jazykový soubor. Zkus nastavit angličtinu a pokud to pomůže, tak si stáhni češtinu pro svoji verzi
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod Smokers » sob 9. srpen 2008 8:13

switch píše:chce to flash.ocx.. flash ale nainstalovanej mám. to online nic nenabídne.

EDIT: vyreseno. staci si stahnout flash.ocx a nakopcit ho do c:\Windows\system32 a pustit prikaz regsvr32.exe c:\Windows\system32\flash.ocx 8-)


tak bohuzel nic to neudelalo ale nevim proc pise mi to ze musis zadat urcite misto pro spusteni regsvr32.exe :e?:
Smokers
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Smilík » pon 18. srpen 2008 0:08

Rypi píše:Jakou chybu???? current language file corrupted ? TO vypadá na poškozený jazykový soubor. Zkus nastavit angličtinu a pokud to pomůže, tak si stáhni češtinu pro svoji verzi

Jj, přesně tu...ale to sem už zkoušela taky, stáhla sem všechny verze co se dali, źkoušela sem pak i kraviny typu že sem to smazala z program files atd., češtinu sem stahovala taky...ale pořád nic. A po recovery pc, když už tam nemohlo být nic, to taky nejde (samozřejmě sem nedělala recovery kvůli qipu, ale i tak...), ale prostě nwm no.... :e?:
Smilík
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pát 1. srpen 2008 17:42

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Neldor » úte 23. září 2008 20:18

Mam problem co už se tu jednou řešil, ale řešil se tim zpusobem že ho někdo nahlasil, a nikdo neodpoveděl...
Po chvili použivani qipu, mě to dissconectne, a při pokusu o opětovnej login mi to napiše:
"Sorry, connection failed. Try Again or adjust connection settings. (Connection timed out).

vypada to asi takhle http://www.postimage.org/image.php?v=aV2lsuwr ....

ICQ, miranda, a vubec všechny ostatni klienty mi nejdou..... co s tim? diky předem za pomoc ;)
Neldor
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte 23. září 2008 20:13

PředchozíDalší

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků