QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Dotaz->Z Mirandy na Qip

Dotaz->Z Mirandy na Qip

Nový příspěvekod d_ejf » pon 26. březen 2007 23:03

Dobry den, pred chvili jsem se rozhodnul, ze prejdu na Qip z Mirandy a mam par dotazu..Jde sem nejak presunout historie z Mirandy? A jak mam udelat aby se mi zobrazovali avatary normalne v tom okne ve kterym si pisu s lidma? Nejak se mi nezobrazuje ani u jednoho kontaktu..:/ Jinak stahnul jsem si tu nejnovejsi verzi8010..diky moc!

jeste mam jeden dotaz, nevite jak udelat abych pri prihlasovani mel funkcni to tlacitko jen spustit? nejak se neda puzit a docela bych si rad vybral dycky pred spustenim v jakym stavu se prihlasim, diky moc!

//edit Xeelee: slouceny 2 prispevky
d_ejf
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 26. březen 2007 22:57

Nový příspěvekod Xeelee » úte 27. březen 2007 15:55

S prechodem z Mirandy zkusenosti nemam ale co se tyka prihlasovani tak staci kdyz kliknes na Pouze spustit.
Otevre se ti okno s kontakty a pripojis se az kliknutim na nejaky online status.
Tobe se nahore nezobrazuji informace o kontaktu a jeho avatar nebo tam ty informace mas a zobrazuje se ti u uzivatelu defaultni avatar?
Pokud je to ten prvni pripad tak se dvojklikem na stredove liste prepnes z kompaktniho modu do normalniho zobrazeni.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod d_ejf » úte 27. březen 2007 23:22

S tim avatarem se to vyresilo nak sam:) Mel jsem tam ty informace, ale bez obrazku lidi a uz se ukazujou ty jejich fotky a podobne, takze dobry:) Jen se mi tam neukazuje moje fotka a vim, ze bych ji mel mit urcite nahranou, da se to tu nak skontrolovat,nebo musim jen prez server icq? A s tim tlacitkem jen spustit..ja ho totiz nemam jakoby vubec zvirazneny abych na nej mohl kliknou..a kdyz nevyplnim heslo a dam spustim a pripojit, tak mi to rekne at dam heslo a v tu chvili se to tlacitko jen spustit jakoby vytucni a jde na nej klikat, ale stejnak kdyz na nej kliknu tak to po me chce heslo a kdyz ho zadam a kliknu teda znova na jen spustit, tak se nic nedeje..:/
d_ejf
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 26. březen 2007 22:57

Nový příspěvekod USER47 » pát 1. červen 2007 9:13

d_ejf píše:A s tim tlacitkem jen spustit..ja ho totiz nemam jakoby vubec zvirazneny abych na nej mohl kliknou..a kdyz nevyplnim heslo a dam spustim a pripojit, tak mi to rekne at dam heslo a v tu chvili se to tlacitko jen spustit jakoby vytucni a jde na nej klikat, ale stejnak kdyz na nej kliknu tak to po me chce heslo a kdyz ho zadam a kliknu teda znova na jen spustit, tak se nic nedeje..:/

Mám úplně stejný problém. Vyřešil to už někdo? Mám build 8020...
USER47
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. květen 2007 18:11

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » pát 1. červen 2007 10:32

bohuzel, kliknout na pouze spustit jde jen v pripade, ze mas ve QIPU ulozene heslo.,
( trosku nedomyslene, ja vim., )
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1879
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Nový příspěvekod USER47 » pát 1. červen 2007 14:01

No jo, funguje to...díky za pomoc:).
USER47
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 28. květen 2007 18:11


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron