QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Určení kam se má ukládat stahovaný soubor.

Určení kam se má ukládat stahovaný soubor.

Nový příspěvekod tapta » sob 30. červen 2007 23:21

Mam takovej dotaz. V QIP 2005 bylo možno si nastavit kam se má stahovaný soubor uložit, ale v QIP infium jsem to nikde nenašel. Je to tam někde schované nebo to tam už není?
http://www.f600.unas.cz - web o fiatu 600D
http://www.plk.unas.cz - svobodný blog kde může každý prezentovat svůj názor, stačí jen požádat o registraci :)
tapta
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 28. červen 2007 19:55

Nový příspěvekod Xeelee » sob 30. červen 2007 23:34

Pri prvnim spusteni se te Infium zepta kam chces soubory ukladat.
Prvni (defaultni) moznost je slozka v dokumentech a druha moznost je ukladani souboru primo do slozky s QIPem.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod tapta » ned 1. červenec 2007 11:34

Xeelee píše:Pri prvnim spusteni se te Infium zepta kam chces soubory ukladat.
Prvni (defaultni) moznost je slozka v dokumentech a druha moznost je ukladani souboru primo do slozky s QIPem.


Ajo, tak to sem nějak prošvihnul. Dá se to nějak nastavit zpětně nebo to musim přeinstalovat? To okýnko s tou cestou je šedivé a nejde to přepsat.
http://www.f600.unas.cz - web o fiatu 600D
http://www.plk.unas.cz - svobodný blog kde může každý prezentovat svůj názor, stačí jen požádat o registraci :)
tapta
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 28. červen 2007 19:55

Nový příspěvekod Xeelee » ned 1. červenec 2007 13:15

Zadnou moznost prenastaveni jsem nenasel.
Rozbal Infium znovu do jine slozky a zkopiruj si ty soubory z dokumentu.
Okno by se ti pak melo otevrit znovu po prvnim spusteni.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Zuzanka » ned 1. červenec 2007 14:26

Ono staci vymazat nejakou hodnotu v registru :-)
Zuzanka
Uživatelský avatar
Zuzanka
Uživatelka QIPu
 
Příspěvky: 310
Registrován: čtv 31. srpen 2006 11:43

Nový příspěvekod Xeelee » ned 1. červenec 2007 14:33

No jo na to jsem zapomnel.
Pomoci RegCleaneru dej vyhledat infium.
Najde ti to jednu polozku a tu smaz.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 1. červenec 2007 15:11

HKEY_CURRENT_USER\Software\Infium\Main

a tam si ponastavujte co chcete :)
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Nový příspěvekod tapta » ned 1. červenec 2007 19:46

Tak jsem zkusil obojí. V prvním případě to při novém spuštění nabídne buď do dokumentů a nebo do adresáře kde jsou soubory QIPu. V 2 možnosti sem našel tu složku, ale když jsem kliknul na jednotlivé položky v registru tak tam nikde nebylo napsáno kam se to má ukládat. jsou tam tyto položky ve složce Main:
(Výchozí), CurLangFile, curProfName, DontProfSel, UserAppData. tak nevim, buď sem lama a nebo nevidim :)
http://www.f600.unas.cz - web o fiatu 600D
http://www.plk.unas.cz - svobodný blog kde může každý prezentovat svůj názor, stačí jen požádat o registraci :)
tapta
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 28. červen 2007 19:55


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron