QIP Infium 9030 download
QIP 2005 8095 download

Rychlost zobrazování

Podpora

Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři

Rychlost zobrazování

Příspěvekod Black_Fox v stř črc 04, 2007 12:54

Nevím, co to mohlo zapříčinit, ale děsně sekaně se animuje jednak položka právě připojeného uživatele a jednak veškeré smajly. Stalo se i někomu dalšímu, že mu jede Infium po grafické stránce pomaleji než 2005?
I am... ߣαск_ƒo×...
Necitujte celý předchozí příspěvek! Tím myslím přesně ten, který je hned nad tím vaším!
Black_Fox
Uživatel QIPu

Re: Rychlost zobrazování

Příspěvekod Cheaterboy666 v úte srp 14, 2007 23:09

Black_Fox píše:Nevím, co to mohlo zapříčinit, ale děsně sekaně se animuje jednak položka právě připojeného uživatele a jednak veškeré smajly. Stalo se i někomu dalšímu, že mu jede Infium po grafické stránce pomaleji než 2005?

já Vás obdivuju že si na něčem pořád něco najdete a že to rpostě někomu jede jinak než by mělo... je to divné ale mě se nikdy nestalo nic zvlastniho a pokud ano reinstalace jo a jestli se ti Infium seka no tak to mas nejakeho brouka v RAMce a podle me ma Infium mensi zatez na PC nez QIP 8030 :)
Cheaterboy666
Uživatel QIPu

Příspěvekod HanyZ v stř srp 15, 2007 01:18

navíc je infium zatím beta tak to berte s rezervou - mě se občas zasekne tak ho vypnu zapnu a je klid - ale určite si nebudu stěžovat - komu se to nelíbí ať si nahodí 2005 a má klid :lol:
HanyZ
Uživatel QIPu

Zpět na QIP Infium - Podpora