Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
R@ptor píše:Mě se zase stává, že zamrzne pop-up. On třeba vůbec nevyjede. Jako by se nestačil načíst... Zůstane tam po něm takový průhledný rámeček, který je trochu světlejší, takže jde vidět. ...
Občas to dělá i v nejnovější verzi.cryingfreeman píše:popup okna zamrzali v staršej betaverzzi pri jabberi...v novej to už nerobí
Ono to bude asi hlavně tím, že teď pokud v Jabberu změní nějaký kontakt stav tak to ho vůbec neukáže (i když občas ano), tak z toho důvodu je asi méně "bílích oken".hegemonicek píše:S Jabberem koukám každýmu jinak.. Mě funguje, ale pop-up okna zamrzají vždy (ale už sem si zvyknul).
ted si na to kapl a ja blbec hledal chybu u sebe, stava se mi to jak na XP tak na Vistach, pozoroval jsem vytizeni procesoru pri psani zprav a obcas to pekne vyskoci vzhuru a proste je jeden veliky lag a napsana pismena naskoci treba az za 2-3 sekundy, nekdy to same u odesilani a neni to netem aspon ne u me, to jsem si jistejMartin J. - Cetelon píše:Nevim, jestli to tu jiz nekdo psal, ale pri psani pismenek ve zprave ( Okne konverzace ) se dost zatezuje PC, stava se Vam to taky?? 2005ka to nedela.., -- dobry duvod, proc u ni zustat..,
stava se Vam to taky??
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků