U vsech kontaktu?
Kdysi davno mi to QIP delat take (dokonce ani nesel zmenit avatar) ale to snad byl jeste v beta verzi.
Asi po dvou nebo trech buildech zase vsechno fungovalo.
Delaly to starsi verze (pokud jsi je pouzival)?
pravě že vubec sem novaček QIP sem nainstaloval teprv nedavno použival sem ICQ tak vim, který uživatelé tam měli avatar a který ne a ted když poživam QIP tak avatar mam jen u těch co mají QIP u to vypada jako když tam žadný obrazek nemají ale dik za radu vyskoušim nějakou jinou verzi QIPu
Tak zatim jsem nikde nenašel starší vezrzi než je 8020. avatar mi v QIPu nejde ani odebrat, tak ani nahrát mam tam furt puvodni obrazek co sem měl na ICQ.
To by mi ještě tak nevadilo, jak to že skoro většina kontaktů používá ICQ.
A a ja pak nevidim jejich avatar
bože, takhle omezený forum jsem ještě nezažila.... smaž si to, nebo bude do 24h smazáno...
ach jo... proč tu teda je nahraj avatar z jiné URL....
a co se týče QIPu zkusím to reinstalnout, teď když to mám vymazaný a uvidíme... asi mám problém někde jinde
Xeelee píše:Otazka je jestli je problem u tebe nebo na serveru. IMHO reinstalace nepomuze.
no a to asi nemám šanci nzjistit... zkusím se ještě přihlásit přes ICQ6, páč jestli to bude na serveru, tak by se mi to nemělo ukázat ani tam... a jinak už pak nevim
na notebooku vidím jak svého, tak cizí .. u každého ! Ale na nově přeinstalovaných windowsech na mým PC nevidím nic .. a avatara nemohu v nastavení ani měnit. Nevíte co se děje ?