Mam pocit, že by se mohl poslat výrobcům monitorů návrh,aby lisovali na monitor napis " Hledej,pak se ptej " v mnoha jazycích. To je joke, zas by to tu tolik nežilo. Stačí zadat třeba " soubor vista " a podívat se a je to tam. le to je jedno ... nebudem z toho dělat tragedii.
Moje JID: kaox@jabbim.cz Používám prohlížeč Opera. A jsem milovník dobrých plošinovek ...
Omlouvám se, že to píšu sem(a needituju tamten,ale mohlo by to zaniknout): Ale z tvého obrázku se dá vyluštit číslo ... mirka? Neni to podstatný,jen jsem se nudil.
Moje JID: kaox@jabbim.cz Používám prohlížeč Opera. A jsem milovník dobrých plošinovek ...
Proč rovnou mazat?
Aspoň to tu máme i s názorným obrázkem
To číslo by se nejspíš dalo rozluštit (nechce se mi) porovnáním viditelných pixelů za pár minut. Já osobně používám rozmazávání v GIMPu. Vypadá to líp a bez speciálního programu to nikdo nerozluští. Sice existují i bezpečnější způsoby, ale rozmazávání se mi líbí a nejsem až tak paranoidní.
Dobře,já se jen nudil a na druhou stranu,kdy by co dělal s nějakým číslem ... taky rád rozmazávám nebo čtverečkuju:) jak ve filmu ... ty necudný věci,víte?