V nové verzi pozoruji snad jedinou změnu, zlepšení grafiky na mém komunikátoru, kdy mi zůstávaly viset dolní a horní pruhy podle podkladu. Nyní se natahují správně z tématu.
Možná má program lepší odezvy.
Tak ja pozoruju, ze chybi notifikace zpravy, pokud je QIP na pozadi, chtelo by to nejake okynko, jako bylo ve verzi predchozi, nejlepe aby zustalo, ne zmizelo po vterine.
Jinak i nejnizsi hlasitost pro me byla moc nahlas, zmenit zvuky se da v
Mě neustále štve, jak tady psal kolega, s tím oznamováním příchozích zpráviček .. mám dost lidí v kontaktlistu a když někdo napíše, tak to udělá jen zvuk ou ou a já musím hledat, kdo že to psal .. to by měli soudruzi vypilovat
no právě u starší to chodilo fakt jen někdy, myslím že snad u dlouhého ú..v další vrzi šla nastavit znaková sada win 1251 nebo 1250 a tady nic..myslel jsem že to je vyřešená věc asi přejdu ke starší verzi,stejně nevidím zlepšení,, ba naopak..
Jsem uživatelem verze 8040, na Infium přejdu až bude oficiální verze.
Měl jsem telefon Sony Ericsson P910i a něm aplikaci JIM, která fungovala bez problémů. nyní mám Sony Ericsson P1i a JIM tam jde také.
Jako fanda QIP, bych chtěl mít aplikaci i na mém mobilu. Je to model s symbianem UIQ3.
Na ruském webu je ke stažení aplikace QIP_1031_UIQ3.
Instalace proběhla v pořádku, spuštění aplikace také, ale při kliknutí na pole, kde se vyplňuje UIN, aplikace spadne. Spadne i při jiném výběru položky nastavení programu. Verze 1040, dělá to samé.
Mam E65 a odkedy som si updatoval firmware, nejde mi nainstalovat QIP (ziadna verzia) a vyhodi certification error a ze mam kontaktovat vyrobcu. No jo, ale soudruzi mi asi tazko poradia. Mate niekto podobny problem?
Teraz nemam z coho pisat Jimm nechcem, to je shit!