V půlce prosince minuleho roku, mi odešel disk (po půl roce neustalyho přepínání do PIO modu & 3x do měsíce reinstall windowsu), tak jsem se rozhodl ho konečně poslat na reklamaci..
Tudíž už jsem měsíc bez disku, tak jsem si první dva týdny frčel na Ubuntu (linux) a s ním jsem byl celkem spokojený, na to, že to frčí z cd, tak supr.
Teďka jsem si u taty na laptopu přepalil slax (ani nevim, kde se u nas vzal ) a mužu Vám říct, že až na to, že nejdou posilat soubory přes místní IM Kopete, to je luxus.
Při vyběru způsobu načtení systemu na začátku, když dám "Spustit system s trvalýmy změnami" tak se to komplet načte do paměti.
Počítač je neskutečně svyžný, a kupodivu - si nechá vytáhnout CD , to Vás asi neoslní, ale třeba v takovém Ubuntu to nešlo.
Tudíž si i teď, když jsem bez disku, mužu krásně, když dorazí přitelkyně, pustit nějakej film (áno, je tu kvalitní přehrávač, který přehraje klasické DVD - film, což ani WMP11 neuměl), takže jsem velmi spokojen.
Váhám, jestli až mi dojde disk, nepřesedlám na Linux, protože se mi čim dál víc zamlouvá
Možná ale bude lepší, rozdělit disk půl na půl, linux/windows
Omlouvam se za tak velkej přispěvek, takhle dlouhy jsem nikdy nic nenapsal