Opravdu ten archiv s infiem jen tak aktualizovali.... Asi důvod byl ten, že v Jabberu nefungovali PM, a teď již fungují. A ještě byl aktualizován MRA. Nic víc.
no je to kapku nestabilni no.. ale je pravda ze ted udelali soudruzi z QiPu podstatne velkej krok.... asi si musim pockat na dalsi verzi no ) nebo nejakym zazrakem to opravit (zkusim sestrelit metacontact mod..sice nevim kde ale to si nejak dam...) jinak: xeelee jen mu ho dej xD
Black_Fox ja taky nepresel.. ale cekam az vyjde neco pro me stabilniho:)
EDIT: asi to neni ta spravna otazka ale kdy se dockame Infia bez dovetku Beta?? )
Martin J. - Cetelon: Je to jen .exe zabalený v archivu. Ale když se rozbalí ten instalační EXE, tak ho stačí znovu otevřít v archivačním programu (já v 7zipu) a z toho vyextrahovat vše až na složku co obsahuje dolarpluginsdolar.. k těmto extrahovaným souborům a složkám stačí vytvořit ještě novou složku Plugins a je to.. verze co se neinstlauje, zcela čistá a nová
Spustí se tedy alespoň? Nebo to ihned hodí nějakou startovní chybu.. nová verze? to je hodně divné před hoďkou jsem to stahoval... Není chyba v nějakém pluginu nebo ten skin?
jinak jestli je chybka ve skinu.. predpokladam, ze snad neni.. jelikoz jsem jel obrazek po obrazku, a pridaval, prepisoval..
muzu zkusit dat puvodni, jestli to nabehne.. to jsem nezkousel.. ale pokud tam nerozbeham skin pro QIP 2005 b7700 , tak to stjene asi pouzivat nebudu..
__________ Dříve, než-li se na něco zeptáš, použij Google
Tak jediné, co mě napadá je, že bys mi uploadnul ten skin a já to zkusil.. když to spadne, je to jasné... když ne, tak ještě někde vyštracham Infium beta3. U někoho se chová stabilněji...
tak problem vyresen..
jsem idio*
proste jak jsem si z toho tveho presouval vsechny slozky do toho meho..
tak jsem na jednu vec jaksi pozapomel..
jeden jedinej pito*ej soubor.. "infium.exe"
a diky tomu mi to blblo..
proste jsem si nepresunul ten nejdulezitejsi dil, a proto mi nabihala i nova verze Infia
__________ Dříve, než-li se na něco zeptáš, použij Google