Nejsem právník - maximálně jsem k právu přičichl, když jsem chodil se studentkou práv (ne, fotku do toho tématu v Offtopicu nedámnakrknutej clovek píše:myslis? Problem je v tom že společnost AOL se takových věcí dopustit nemůže jelikož je to v rozporu se zákony a ústavou ČR bez ohledu na to co je napsáno ve smlouvě.
Uznávám, to nejni úplně elegantní.nakrknutej clovek píše:Každopádně uninstall znamená odstranit program a ne i jiný soubory který programu v žádným případě nenáleží. Kdyby se to alespoň zeptalo, tak jako je to u her: "Chcete zachovat i uložené pozice?" Ale ono ne... Příště to smaže celej disk.
Napiš adminovi, z toho kouká babán. Ta *AUTOCENSORED* co ti ty soubory smazala si tady na fóru už ani neškrtne!!!nakrknutej clovek píše:tak sem se s důvěrou obrátil na vás a vy ste mi tak naštvali.
To zní dost divoce, že bychom upravovali program? Nějak se mi to nezdá, jdu to zkusit.nakrknutej clovek píše:(Hlavně jde taky o to že QIP poskytovaný na qip.ru pri uninstallaci nesmaze slozku "users", narozdil od tohohle)
nakrknutej clovek píše:myslis? Problem je v tom že společnost AOL se takových věcí dopustit nemůže jelikož je to v rozporu se zákony a ústavou ČR bez ohledu na to co je napsáno ve smlouvě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník