Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
jenda.69 píše:Čí? Cizí?
empError píše:na zistenie casu, pocas ktoreho bol naky program spusteny sa da napisat celkom jednoduchy skript typu loader... nemam cas, takze davam len navod:
1.) loader by spustil qip.exe (ak existuje viac procesov s nazvom qip.exe, vypocital by sa na jednoznacnu identifikaciu PID)
2.) loader caka na pripojenie (alebo len okno) QIP-u
3.) ked sa QIP pripoji (alebo sa len otvori okno QIP-u), skript niekam (subor) zapise aktualny cas (T1) a caka na ukoncenie procesu qip.exe
4.) ked sa proces qip.exe ukonci, skript si porovna cas T1 s casom, kedy sa QIP ukoncil a vypoci rozdiel (rozdiel = doba, pocas ktorej bol QIP spusteny)
--- edit: este som si spomenul, ze som podobny skript uz robil... ak ho najdem, dam vediet...
Anonymous píše:aha no tak dikes ale musel mi to prelozit tata to je jako docela sila kdyz mi je 15 a nerozumim slovakum nic .... jo neco jo
Snake Plisken píše:Anonymous píše:aha no tak dikes ale musel mi to prelozit tata to je jako docela sila kdyz mi je 15 a nerozumim slovakum nic .... jo neco jo
Cože?...ty jim nerozumíš?....rofl...mě je sice jen 19, ale s porozuměním nemám problém (akorát některe vyrazy no ). Ja si čtu i slovenské stránky, dívám se na filmy ve slovenštině a problím nemám....je to podobní jak čeština...ale polština je těžší...hold kde sou ty časy kdy sem se jsako malý díval na kreslené pohádky v polštině Smerfové atd :D:D
macák píše:můžu nějak zjistit dobu přítomnosti na QIP
Diesel píše:macák píše:můžu nějak zjistit dobu přítomnosti na QIP
Můžeš a úplně jednodušše. Nevím, jestli jde o chybu QIPu, nebo je to schválně, ale jde přidat sebe samého do kontakt listu. Takže se nech vyhledat a přidej se do svého kotakt listu a budeš mít všechno info o sobě (tedy i čas strávený na QIPu)
Zpět na QIP 2005 - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků