Zdravím chci se zeptat kdo je autorem EXmusic, docela by se šiklo kdyby dal do podpory i program Virtual DJ ten taky používá mnoho lidí, tak jestli znáte kontakt tak mi ho prosím dejte,nebo ještě líp mu rovnout můžete napsat aby tam implentoval Virtual DJ dekuju moc
nevim jak je to dlouho ale najednou mi plugin přestal pracovat mam win7 a infium 9030, nic sem neměnil.Zkoušel sem ho i smazat znovu nahrát a nic, neví někdo čim to může bejt?
Cawte mne pri tomto plugine vzdy ako zapnem mediaplayer 11 mam w7HP tak mo hodi tuto chybu: Co s tym pls? ako to mam spojazdnit nech to ide normalne bez problemov?
Ahoj lidi. Mám otázku, přehrávám v AIMP2 internetové rádiu a ve statusu hudby mě to píše názvy bez prvního písmene i v oznámení. Nevíte někdo kde by mohla být chyba prosím ?
Přílohy
QIP - ExMusic 1.png (50.9 KiB) Zobrazeno 13741 krát
nazdarek přátele tento plugin po me chce aktualizaci,ale kdyz na to kliknu otevrou se me webky a tam nevim kde si mam sosnout new plugin? poradte me nekdo prosim ... Děkuji
Náhodou jsem teď objevil, že parametr /noxstmsg při spouštění QIPu vypíná otravné zapisování xstatusu generovaného tímto pluginem do konverzačního okna . Konečně ho můžu nechat zapnutý .