Tohle je můj skin, je na téma hry TES 4: Oblivion
A tady jsou dva typy znamení zvěrokruhu, opět s tématikou elder scrolls.
Vše můžete stáhnout z mích stránek: http://ralen.ic.cz/QIP.html
Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Xeelee píše:Pozadi okna konverzace je v obouch oknech useknute.
Nelibi se mi standardni ikonky z ICQ5.
Zavrit, Vzdy navrchu a Minimalizovat do oznamovaci oblasti se da prizpusobit obrazku pod nimi.
Zahlavi hlavniho okna by mohlo navazovat na obrazek pod nim.
U nejakych obrazku to neni poznat. U nekterych to zas tak nevadi. Ja mam pomerne velkou horni cast okna. Nikdy bychRalen píše:Pokud bude v pozadí hlavího okna konverzace nějakej ucelenej obrázek a ne třeba nějakej vzorek tak to takhle většinou bude, hodně uživatelů má okno koverzace různě velký a pak se to tam holt někde občas uřízne...
Daji se pouzit smajlici z jinych skinu ale mas pravdu ze to je spis o zvyku a vkusu. Me pripadaji jednoduche a neoriginalni ale kazdy by mel pouzivat to co se mu libi.Ralen píše:Třeba já sem na tyhle ikonky zvyklej, to by asi vyřešilo jen vydání více verzí
Samozreme ze dochazi k deformaci ale je to barewne sladene a to zkresleni casto neni na prvni pohled videt. Navic jsou nad zahlavim 3 ikonky a tvoje UIN. Autor se musi rozhodnout pro jakou sirku zahlavi prizpusobi.Ralen píše:S tim záhlavim by to asi bohužel nešlo, když si uživatel změní šířku seznamu kontaktů, tak dochází k jeho deformaci což se u pozadí neděje a pak by to vypadalo divně.
Xeelee píše:Tady si napriklad muzes stahnout znameni zverokruhu ktere bude ladit s tvym skinem.
Ralen píše:...jen je otázkou, jestli by někdo stál o znamení který s těma skutečnejma nemaj nic moc společnýho...
Xeelee píše:Obe znameni se mi libi ale nic mi to nerika.
S tim zmensovanim to nedopadlo zas tak spatne i kdyz to je ponekud nevyrazne.
To druhe je velmi zajimava abstrakce.
Zpět na QIP - Výtvory od uživatelů QIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků