dreamwalker píše::D
Keby ste poznali nasu zastupkynu, ktora ma 22'' LCD, pricom 18 pocitacov...
hrozne.., -- no to my mame v kabinetech a ucebnach neco jako athlon ccca 2000-2600 vetsinou je ramka 256, vyjkmecne i 512,
a v ucebnach mame neco mezi pentium2 128mb ram, do pentium4 1gb ram
jak ve ktere ucebne..,
operacni systemy mame prevazne XP, namistech 2k
jaky mame server netusim, ale asi nic moc to nebude., pac je vecne pretizeny..,
v podstate az na tech par PC s W2k by to byly skvele konfigurace.., ovsem mame jeden zasadni problem.., tj. nas spravce site.., -- je to priserny idiot!!! kltery nic nedokaze.., on je proste naprosto neschopny., a nedokaze pochopit, ze kdyz da do kazdeho pc antivir, a Mozilla Firefox, a nejaky spolehlivy Firewall tak ze ty pc budou zabezpeceny, a vydrzi dele, nez jen mesic..,
navic jakekoliv akce z nasi strany jsou jiz vyloucene, protoze je tam pod heslem skoro i zapnuti wordu (tetka to trochu prehanim, ale zabloknul nam vpodstate co se dalo.., )
a PC, na kterem jsem byval pravidelne ja (Athlon 2200, 256 RAM, XP SP2, Mozilla Firefox, QIP 2005) mu prisel zavirovany, a tak mi odinstaloval jak Mozillu, tka QIPa, (v ten krok sem si nahral vsechnen potrebny SW na flashku.., ) no., a po case, kdys ten pc skoro jako jediny ze tridy fungoval vyborne.., a vsecko sem na nem spustil, tak mi ho preinstaloval, a tetka jede rychlsoti jako kdyby v nem bylo pameti snad 128mb., -- proste des,
a to jen kuli tomu, ze tam byla naka chyba internet exploreru..,
proste idi*t