Martin J. - Cetelon píše:ano, limit 12. GB neni nic moc.., --
ale u UPC,
kdyz ho zavedli, tak mi tri mesice sel spusobem, ze padal treba desetkrat za hodinu, potom mji vymenily modem, a padalo to jeste casteji.., pak mi dali treti, a behalo to.., asi ctrnact dnu to behalo, a pak se to zacalo strasne spomalovat v dobe od 15 do 20 hodin mi nabihala bezna web. stranka, treba php_bb forum i deset minut.., -- stahovat z tho vubec neslo..,
po ctyrech mesicich to spravili,
denne jsem jim olal nebo psal, a nemelo to uspech, ale spravili, a nasledne zase zacal silene chcipat upload., no proste desny.., - nebylo mozny odeslat soubor vetsi nez 20MB.., coz je pro me k nicemu, pac odesilam veci o velikosti 100MN a vice..,
tetka asi mesic to zase bezi celkem dobre, tak sem zvedavej, jak to bude dal postupovat..,
a TV ta jeji kvalita je nekdy skoro nesledovatelna., na reklamace reagujou tim, at zavolam na jejich linku, a oni mi za 1000 korun poslou technika na premereni.., --
Kamaradka Karmeval ma.., a ja jsem se pokousel ho za to UPC vymenit, protoze ten karneval, ikdyz je to stejna fanbrika, tak ma vybornej, ale sem bohuzel nejde..,
takze prto me je jedinou moznosti UPC.,
to co si zas napsal me rozesmalo proc?,protoze sem to jeste neslysel toto od nikoho a resit KVALITO MEZI O2 A UPC rozhodne dal nebudu,kazdy clovek co se trosku VYZNA vi co je lepsi hh a myslim si ze volba UPC je nej ale pis si co chces ja se dal posmeju.(od te doby co mi nekdy neco navysovali mi toto NEDELAL CO PISES
spis se to jeste zlepsilo ale neresit)
mensi edit:::
5,2Mbit , limit 40Gb (kdyz pozadas, nebloknou ti to) , upload 512
Cena : 770Kc/mes (kdyz nejede internet delsi dobu a nikdo mi nerekne proc, mam pravo chtit ,,odskodne,,)
Ktery internet tohle ma ?