Tato debata se ubírá bohužel špatným směrem ...
Ano jedním z kriterií výběru moda je i to, že nemá problémy s ostatními členy fora (a teď nebudu řešit čí je to vina).
Já se domnívám, že já osobně nemám problém s kýmkoliv tady na foru vyjit.
Dreamwalker nemusí mít strach, že by byl původcem nějakého konfliktu mezi vedením fora - protože není.
Práce moderátora přináší více starostí než radosti a je to čestná funkce. Proto neočekávám, že má někdo enormní zájem o tuto funkci. Nemám pocit že by se někdo někam snažil hrabat.
Forum samozřejmě není o vojenské disciplíně, ale zároveň si tu taky nikdo nemůže dělat vše co se mu zachce. Někdo nad tím musí dohlížet, svůj volný čas obětuji foru, protože ho mám rád.
Rozhodně se necítím jako nějaký bůh a neočekávám nějaké uctívání nebo něco podobného.
Vůbec nechápu jak taková běžná věc jako je výběr moderátora, dokáže rozpoutat tolik emocí.
Pokud by o všem rozhovali uživatelé, tak by forum špatně skončilo. To prostě nejde.
Jsem si plně vědom toho, že bez uživatelů by forum nemohlo existovat. Názor uživatelů mě zajímá, jejich podměty se vždy zabývám, ale nakonec stejně rozhodnu podle svého nejlepší vědomí a svědomí tak, aby toto rozhodnutí bylo tím nejlepším pro forum.