QIP Infium 9030 download
QIP 2005 8095 download

písmo kontaktu

Máte nějaký problém s QIPem, potřebujete radu? Zde můžete pokládat dotazy.

Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři

písmo kontaktu

Příspěvekod pery v pon zář 11, 2006 07:13

Možná hledám špatně,ale je možná změna velikosti a typu písma u kotaktů v hlavním okně?Jak změnit barvu písma jsem našel,ale velikost ne.Díky
pery

Příspěvekod Xeelee v pon zář 11, 2006 16:00

Nic takoveho zatim QIP nepodporuje.
pokusné phpBB3 fórum ::: JID: xeelee@jabbim.cz Obrázek
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat. Necituj předchozí příspěvky.
qip@conf.netlab.cz - QIP konference
::: bojovník za práva menšin
Xeelee
Moderátor

Příspěvekod Exi v pon říj 09, 2006 18:27

Ahoj, nechci vám tu kvůli tomu zakládat nové téma tak to zkusím napsat sem :) Jak mám nastavit, aby se mi písmo ostatních lidí zobrazovalo jiné než moje? Když jsem měla QIP nainstalovaný poprvé, tak všichni měli svoje písmo, ale pak jsem ho musela kvůli něčemu přeinstalovat a od té doby se zobrazuje u všech stejné jak moje a je to hrozně nepřehledné :?
Exi

Příspěvekod Xeelee v pon říj 09, 2006 18:35

V Nastaveni - Okno konverzace si odskrtni Vypnout RTF zpravy
pokusné phpBB3 fórum ::: JID: xeelee@jabbim.cz Obrázek
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat. Necituj předchozí příspěvky.
qip@conf.netlab.cz - QIP konference
::: bojovník za práva menšin
Xeelee
Moderátor

Příspěvekod Exi v pon říj 09, 2006 20:02

To nefunguje. Vlastě od té doby, co jsem ho přeinstalovala :( Že bych ho měla nainstalovat zase? :?
Exi

Příspěvekod Návštěvník v ned říj 15, 2006 19:57

pery píše:Možná hledám špatně,ale je možná změna velikosti a typu písma u kotaktů v hlavním okně?Jak změnit barvu písma jsem našel,ale velikost ne.Díky

Xeelee píše:Nic takoveho zatim QIP nepodporuje.

Nicméně, od někud si písmo tahá a od někud si nese infora¨maci, že má tahat to a to písmo o této velikosti a td. Nevíte to někdo? Tušim, že to budu muset ošetřit hexaeditorem, přimo ve spouštěcí aplikaci. ale nevim.

PS: ten ověřovací kod neni zrovna dobrá volba :D
Návštěvník

Overovaci kod

Příspěvekod Zuzanka v ned říj 15, 2006 20:19

Overovaci kod je jen pro neregistrovane uzivatele, dobra volba to mozna neni - nicmene je to nutnost. Zavedli jsme ji diky velkemu mnozstvi spamu ktere se tu nedavno objevilo :(
Zuzanka
Zuzanka
Uživatel QIPu

Příspěvekod MALDR33 v stř lis 01, 2006 12:20

Exi píše:Ahoj, nechci vám tu kvůli tomu zakládat nové téma tak to zkusím napsat sem :) Jak mám nastavit, aby se mi písmo ostatních lidí zobrazovalo jiné než moje? Když jsem měla QIP nainstalovaný poprvé, tak všichni měli svoje písmo, ale pak jsem ho musela kvůli něčemu přeinstalovat a od té doby se zobrazuje u všech stejné jak moje a je to hrozně nepřehledné :?
Mam přesně ten samej problém a vypnutí RTF nezabírá ... tohle je asi nějaký nedořešený, ale je divný, že ti to dřív fungovalo - co to bylo za verzi?
MALDR33

Zpět na QIP 2005 - Podpora