Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
hegemonicek píše:Mám zapnutej jabber a icq. A ve správci to vůbec nevidim..
Lms píše:hegemonicek píše:Mě se stává že když zavřu QIP klasika křížkem tak na liště zůstane ta ikonka (že sem offline) a nejde se jí zbavit. Při dalšim přihlášení naskočí nová... Teď jí tam mám třikrát..
Musíš ty zamznuté ukončit ve Správci úloh.
Nepoužíváš náhodou Jabber protokol?
Lms píše:Rusky také neumím.
lukin píše:Potřebuju poradit mam QIP Infium good programe ale k věci když se někdo připojí tak mě to vůbec netuká jak mam nastaveno aby najížděla tabuka oznamovací tak to šlape parádne ale jak mam oznamovací tabulku vypnutou tak nic , ostatní zvuky jdou v pohode ale jen kdyz se nedko pripojí tak nic nemá někdo žkušenosti ? chtěl bych aby to bylo jako u 8020 aby to tukalo aji bez té oznamovací tablky děkuji za rady...
INF nechce, aby tolidi používali? Nebo to doplní první úžasný plugin?dreamwalker píše:Zaroven je velmi vtipne, ze Infium vraj nebude ani podporovat citanie Away a N/A statusovych sprav.
dreamwalker píše:Dozvedel som sa zaujimavu informaciu. Verzia buildu sa vraj nebude menit, kym je to beta, ale ti, co si stiahli Infium vcera, si ho maju stiahnut znova a taketo updaty budu caste, az do finalnej verzie.
Zaroven je velmi vtipne, ze Infium vraj nebude ani podporovat citanie
Away a N/A statusovych sprav.
cardi píše:dreamwalker píše:Dozvedel som sa zaujimavu informaciu. Verzia buildu sa vraj nebude menit, kym je to beta, ale ti, co si stiahli Infium vcera, si ho maju stiahnut znova a taketo updaty budu caste, az do finalnej verzie.
Zaroven je velmi vtipne, ze Infium vraj nebude ani podporovat citanie
Away a N/A statusovych sprav.
HM tak to mě pěkně ...... :X nemluvím nic :X
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků