nevím jestli se již tento problém řešil - pokud ano-> odkážte mě na něj pls
při poslání souboru občas vypadne nějake straně spojení (wifi ) pro doposlání souboru se mi však daný soubor dotáhne... ale poté se přenos nezastaví a zvyšuje velikost souboru do nekonečna, jsem pasiv a nevím co si tímto problémem počít..máte podobné zkušenosti?
tak s tim jsem se opravdu jeste nesetkal.., net mi pada dost casto ( UPC ) ale v podstate stale jsem se nenaucil vyuzivat QIParkse posilani souboru, a posilam tak ejden za mesic.., a proto mi nikdy nevypadlo spojeni pri posilani., a pochybuju, ze by se to nekomu stavalo..,
A ten soubor se dostahne, a je pouzitelnej, nez to zacne stale zvysouvvat yu velikost?? a nebo se dotahne, al je nepouzitelnej.., ???
__________ Dříve, než-li se na něco zeptáš, použij Google
no já soubory používám denno denně, a jejich velikost se pohyboje v rozmezí desdítek až stvek MB ..
A jejich použitelnost?.. poprvé se mi to stalo s mp3kou .. přehrát nějak záhadně šla - hrála pořád od zažátku - jako by jich bylo na sobě nalepených víc v jednoum souboru .... od té doby jsem se naučil nedotažený soubor smazat a začít s přenosem znova .. a pochybuju, že takový archiv .rar by se jevil jako nepoškozený .. .. .
původní icq klient je s přenosem souborů stále asi nepřekonatelný ...
S uživateli qipu se mi to stává běžně - když se posílání přeruší a člověk pak chce soubor "doposlat", tak se opět pošle úplně celý znovu a nalepí se za už existující část. Takže pokud se stahování přeruší před úspěšným dokončením, doporučuju nedotažený soubor smazat.
I am... ߣαск_ƒo×...
Necitujte celý předchozí příspěvek! Tím myslím přesně ten, který je hned nad tím vaším!
tak me se nidky nic podobnyho nestalo.., but, ze mi posilani nezacne, ale to jiz jen malokdy.., a nebo se to dotahne cely.., pokud mi nespadne pripojeni..
__________ Dříve, než-li se na něco zeptáš, použij Google