---> rád bych úplně všechna nastavení v .ini souboru, aby bylo infium opravdu portableLms píše:Infium používá k ukládání nastavení i registry
Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
---> rád bych úplně všechna nastavení v .ini souboru, aby bylo infium opravdu portableLms píše:Infium používá k ukládání nastavení i registry
Black_Fox píše:To nepodporuje ICQ server, takže by si to nikdo kromě tebe stejně nemohl přečíst.
Ale podporuje. Testoval jsem to na mirandě a ta podporuje, sice to není neomezené, ale myslím dvojnásobek jako v qipu, takže v budoucnu dovám že to bude i v infiu.Black_Fox píše:To nepodporuje ICQ server, takže by si to nikdo kromě tebe stejně nemohl přečíst.
Zkusil jsem si nainstalovat do ICQ5.1 ten Status Plus a opravdu je to neomezené.JeRRy^ píše:Ja som to nemal dvojnasobne ja som to mal neobmedzene mohol som tam pisat kolko som chcel a zobrazilo sa to kazdemu takze ocakavam ze to bude tak aj v Infiu
BIRKY píše:taky se mi zdá že tam není vkládání fotky
BIRKY píše:potom ještě blbne "vidění neviditelných"
BIRKY píše:jo a pak by mi to mohlo říkat co si mám vzít na sebe
Když to neni 2005ce tak to určitě nebude ani v Infiu. Třeba někdo napíše nějaký plugin, který bude "nějak fungovat". Ale pochybuji že to někdo udělá, pokud to nebude teda to mirandovské provedení, kdy mě jeden kontakt dost často seřvává že jsem invisible a já jsem normálně online , takže funčnost těchto věcí je většinou nulová.BIRKY píše:oká, fotka mě jen tak napadla... ale to vidění neviditejnejch mě štve, myslíš, že to půjde udělat?
Oldschoolsk8 píše:Mam Infium taky už nejakej ten patek a postradam tam docela dost fci.
Treba když si nastavim specialni zvuk jen pro jeden ( a vice kontaktu) pro pichozi zpravy a pak dam vypnout zvuky, tak se mi vsechyn zvuky vypnou ale ten specificky zvuk pro prichozi zpravy stale hraje .zase nadruhou stranu je to dobre kdyz treba chci aby mi to oznamovalo prichozi zpravu jen u vyvolenych kontaktu.Takze by to chtelo aby bylo v nastaveni zapnuti/vypnuti unikatknich zvuku pri zapnuti/vypnuti vsech zvuku.
Dale bych uvidal budto v QIP nebo tom jabberu ( jestli by to slo) vytvorit nejakou chat funkci.Jakoze bych si zalozil chatovou mistnost treba placnu ted nazev SKOLA.Pak si ji ulozil do QIPU / Jabberu jako kontakt ( i ostatni by mohli) a moji kamosi by mohli tyto mistnosti navstevovat.Proste takovej stale aktivni multichat.Nevim jestli to existuje,ale pokud ne a slo by to,tak by to byl peknej prulom .Misto klasickych skupin jako kamosi, holky,spoluzaci atd bych mel i skupinu CHat a tam moje mistnosti .A po kliknuti chatovat s vice lidma najednou..mezi sebou...no to by byla krasa
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků