Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Xeelee píše:Mas 2005 nebo Infium?
Doufam ze se na tohle nebudu muset ptat moc casto..
ano, používal jsem starší verze... a mám dojem, že u 8010 mi to nic nedělalo. jenže jsem jí sháněl, a myslim, že sem jí i měl a nefungovalo, ale tím si nejsem stoprocentně jistMartin J. - Cetelon píše:To, ze po prihlasnei zustanou vsichni offline, to delava dost casto skype.., resp. delaval.., tetka us ho moc nepouzivam..,
ale u Qipu se mi to jeste nestalo.,
napada me jedna otazka, pouzival jsi i predchozi verze QIPu 2005 (8010, 8000...) a nebo jsi novym uzivatelem??..,
Popripadne bych skusil QIP preinstalovat..,
Mozne je take, ze mas v PC nejake balast.., ( Viry, trojany... )
http://www.edisk.cz/stahni/64833/QIP.exe_3.11MB.html
no, tak dneska už to zas blblo, tak jdu zkusit ten 8010Martin J. - Cetelon píše:Oki.., skvele., ze to funguje..,
nj. taky nevim, čim to může být... zatim si nechám infiumMartin J. - Cetelon píše:to je divne.., taky mam ADSL od Telefonicy, a nemam problem..,
nj, je to divný... musim zaklepat, ale infium pracuje v pořádkuMartin J. - Cetelon píše:Fakt netusim, ale je fakt, ze nejsi prvni, kdo tu na tuhle kombinaci nadava - tj. Telefonica ADSL, a QIP, ale ja sem nemel nikdy zadny problem..,
Drive sem mel od nich jeste za telecomu nejake ADSL za dva a pul tisice mesicne, pak jsem ho zrusil, a po asi roce, mozna dsvou sem si to zavedl znovu, us od Telefopnicy, a take nemam zadny problemy..,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků