Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Dedomil píše:Neviem ci to tu uz bolo preberane, ale dost mi vadi blikanie ikony na liste...
Lms píše:odpověť je u předchozího tvého dotazudeester píše:No mě chybí základní věc. Nevím jestli už o to někdo nepsal ale sem zvyklej odesílat zprávy už 5 let tlačítky "levý alt + s" .. Děkuji..
Nemusíš to tu psát 2krát.
Jednou mi také zmizela celá historie i servisní zprávy, ale pomohl restart Infia.BIRKY píše:normálně dám servisní zprávy, tady vlastně VÝSTRAHY a je to prázdný... jak je to možný???
Lms píše:Tak jsem našel další chybu (snad to tu nikdo nepsal), když mám v jabberu kontakt mimo seznam a restartuji qipa tak se dotyčný vymaže .
Ano je tam funkce aby se to mazalo nebo ne, ale ji mám zrušenou, a stále to mažeHanyZ píše:není tam někde v nastavení - po vypnutí qipu vymazat uživatele mimo seznam kontaktů ? myslím že to tam někde tato funkce je
Oldschoolsk8 píše:Mam dalsi megalne hnusnou chybu.V jabberu mam 3 skupiny.Pocasi, SMS a TV Program.Zaprve nemuzu vlozit kontakt aniz bych ho nevyhledal.A pokud treba chci pridat kontakt na sms tak mi to proste nevyhleda = nedomysleny.Ale jde to vyresit tak ze zalozite novej ucet pak z5 ozve se vam jabbim.cz a vy date pridat kontakt a date tam uplne neco jinyho,nez treba jabbim.Druhy problem je ze mam v TV Programu treba kontakt SMS mama a chci ho prejmenovat bo presunout do jiny skupiny.Dobry jde to ale.... po vypnuti a zapnuti qipu je to vsechno z5 LOL ? AT vymazu kontakt, premistim, prejmenuju nebo cokoli tak po vypnuti a zapnuti QIPu je vse z5.Mohl by mi nekdo urychlene poradit bo mi z toho jebne
Xeelee píše:Protoze v nich ma SMS transport a informace o pocasi a TV programu.
Prece si ty kontakty neda mezi ostatni kontakty.
To by v tom mel dobrej bordel.
HanyZ píše:Lms píše:...když mám v jabberu kontakt mimo seznam a restartuji qipa tak se dotyčný vymaže .
není tam někde v nastavení - po vypnutí qipu vymazat uživatele mimo seznam kontaktů ? myslím že to tam někde tato funkce je
Zpět na QIP Infium - Diskuze a download
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník