Kompov mam vela (okolo 20, ako sa to vezme); obmedzim sa na tie, co sa nachadzaju v tomto byte a su strcene do zastrcky.
Najblizsie chcem prejst na Core 2 Duo, ked sa vycaruju nejake peniazky... Cize si poskladam celkom novy komp (Aspon 2x 320GB WD Caviare, C2D @2,4Ghz, 2~4GB RAM, doska sa uvidi, mozno MSI P35 Neo-FI).
Pegas
(P4 Northwood @ 3Ghz, 1 GB DD-RAM, 40+60+80+120+120 GB HDD)
-moja stara laska, komp za ktorym prave sedim.
Naco ho pouzivam? Na vsetko. Programovanie, grafika, hudba, hash cracking, testovaci server, Opera, ICQ, filmy,... proste co prijde pod ruku.
Amadeus
(A-XP Barton 2500+ @ 2,2Ghz, 1 GB DD-RAM, 40 GB HDD)
-Momentalne sestrin komp. Vyuzitie: Internet a hry.
Papyrus
(P4 Northwood @ 1,6Ghz, 512 MB SD-RAM, 40 GB HDD)
-Momentalne bratov komp. Vyuzitie: Internet a hry.
Protos
(P3 Coppermine @ 500Mhz, 512 MB SD-RAM, 20+20+20 GB HDD)
-jeden z mojich prvych ozajstnych (vlastnorucne poskladanych, vtedy to bol ale len Celeron Mendocino @ 300Mhz) kompov.
Naco ho pouzivam? Nechcem sa ho zbavit. Je to moje jedine ATcko a spomienky su krasne.

Testim na nom OSka, obcas sluzi ako server a tak, vselico. Momentalne na nom bezi Apache, RAdmin a FileZilla Server.
Pouzivam rozne utility na emulaciu konkretnej masinky, preto som nedavno takmer vsetok nepouzivany hardware daroval / vyhodil.
Aky operacny system pouzivam? Na tychto styroch kompoch je XP SP2 Pro Corp ako primarny system. Casto ale experimentujem, naposledy to boli Syllable (->AtheOS), Haiku (->BeOS), ReactOS (->Win32)(ktory testujem pravidelne), FreeDOS32 (->DOS)(pre ktory obcasne programujem). Tiez som sa snazil fandit E/OSu, ale chlapci to dost dokazili. Linuxove systemy nepouzivam, i ked sa tu crta jedna vec, ktoru budem musiet naprogramovat prave pre linux...