Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
vorel píše:Já osobně jsem přišel na následující fintu.
vorel píše:Já osobně jsem přišel na následující fintu. Nastavil jsem si aby se mi zobrazovala pop-up okno pokud se někdo připojí on-line. A napíše mi to i to že se někdo připojil INVISIBLE. Otevřu kontakt list a tam se tváří jako offline. Napíšu mu a hle jak se diví
muzes mi pls vysvetlit jak se to dela?
vorel píše:muzes mi pls vysvetlit jak se to dela?
Jasně:
Takhle to mám nastavené, znamená to že se mi zobrazuje upozornění pokud se někdo připojí (QIP nerozlišuje jestli je INVISIBLE, nebo ne, prostě mě upozorní ).
Jen pro pořádek je to checkbox "Sign On" v kolonce "Enable tray notifications when users:"
Martin J. - Cetelon píše:vorel píše:Já osobně jsem přišel na následující fintu.
to mam taky., us od dob, co jsem zacal QIP pouzivat, proste chci byt stale v obrazu.., a delam to, ze jakmile se mi nekdo zobrazi jako neviditelny, hnetka mu pisu, abych ho rozcilil..,
to samy, jak je funkce ze to oznamuje, kdys mi nekdo pise zpravu, tak vzdycky kliknu, abych mu neco poslal jako prvni.., no nekery lidi to docela vyvadi z rovnovahy.., a jedna holka me skousela za jeen den psat 22x, jesi bude nekdy prvni, ale nastesti nebyla.., vzdycky sem to stihnul drive.,
Xeelee píše:U lidi ktere zatim nemate v CL to zjisti stav, status a verzi QIPu pokud jsou online.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků