Xeelee píše:(pneu zadarmo vymeni pri koupi).
Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
Xeelee píše:(pneu zadarmo vymeni pri koupi).
Nas ucitel na zemak mel taky kolo od Garryho Fischera(jestli pisu spravne) za 17tis. jel nekam na sumavu a on zbira razitka tak kolo nechal postaveny ve vchodu a sel si pro razitko a kdyz se vratil tak uz tam nebylo Uz ho nikdy nenaselXeelee píše:Nakonej jsem si koupil Gary Fisher Tassajara Disc za prijemnych 21200kKc protoze ho pri vyrobe trosku skrabli.
macák píše:Sis měl počkat na model 08....
Tomík píše:ten škrabanec by si moh odpustit
Xeelee píše:Kdybys nevedel ze je skrabnute a nehledal bys to tak si skabance ani nevsimnes.
Po par mesicich tam tech skrabancu stejne bude mnohem vic tak aspon budu mit lepsi vybaveni a vidlici bez vycnelku na celistove brzdy.
Kdyz myslis ,na mustangovi ale stejne officialne jezdit nemuzes ma obsah 50ccm a ty mas ridicak na 50ccm do 45 km/h ale to urcite mustang neni!!!Tomík píše:malina píše:Musis mit ridicak i na babetu!!!
jo tak uz mam na padinu, a budu kupovat mustanga. a bude vymalovan!
malina píše:Kdyz myslis
malina píše:na mustangovi ale stejne officialne jezdit nemuzes ma obsah 50ccm a ty mas ridicak na 50ccm do 45 km/h ale to urcite mustang neni!!!
v papirech mas napsanou konstrukcni rychlost a podle ty se ridTomík píše:malina píše:Kdyz myslis
Ano myslim tedy vim!malina píše:na mustangovi ale stejne officialne jezdit nemuzes ma obsah 50ccm a ty mas ridicak na 50ccm do 45 km/h ale to urcite mustang neni!!!
a jel jsme na nem neco na předvadeci jizde okolo 75 km/h. v papirech je napsano ze to je padina takze ja to neřesim.
macák píše:V závodě nejde až zas tak o kolo....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků