QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Návod k instalaci

Návod k instalaci

Nový příspěvekod Joda » sob 21. červenec 2007 22:02

Zdravím vás všechny, mam Qtec MDAIII s VM2003 a potreboval bych poradit jak qipa nainstalovat protoze at jsem stahnul co jsem stahnul nikde jsem nenasel zadny spousteci setup. Nebo mam spatny prevadeci program pro MDA nebo ja uz vazne nevim kde delam chybu. Prosim reknete co s tim.
V tom zabalenym souboru jsou spousty souboru ale zadny z nich nejde spustit. Ze bych neco prehlid.
Joda
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 21. červenec 2007 21:58

Problem qip 1020

Nový příspěvekod Raul » ned 4. listopad 2007 15:17

Tiez mam tento problem, stiahol som to a ziadny spustaci subor. Prave to riesim. Ak sa mi to poadri, dam vediet, ak sa to uz niekomu podarilo, napiste pls. thx
Poco, ma bene...
Málo, ale dobre...
Ján XXIII
Raul
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte 12. prosinec 2006 19:04

Nový příspěvekod Pivoth » ned 4. listopad 2007 15:28

existuje QIp pro simbian a windows.. ste si jisti ze mate qip pro spravnou platformu??
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Navod na instalaciu qip pda

Nový příspěvekod Raul » ned 4. listopad 2007 20:21

Ano, bola to spravan platforma..

Takze, aby bolo vsetkym jasne:

Ja som to stahoval z qip.ru, konkretne

http://qip.ru/download/qippda/?http://download.qip.ru/pda/Setup_QIP_PPC5.CAB

je to setup pre windows mobile 5. Aj ked vidite, ze by sa mal stiahnut *.CAB subor, stiahne sa *.rar (teda aspom mne..)

Oprava je jednoducha:
Staci prepisat priponu stiahnuteho suboru z .rar na .CAB , skopirovat to do PPC a tam spustit.

Enjoy :-)
Poco, ma bene...
Málo, ale dobre...
Ján XXIII
Raul
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte 12. prosinec 2006 19:04

Nový příspěvekod Xeelee » ned 4. listopad 2007 20:39

Teď jsem si ten soubor stáhnul na PC a má příponu CAB...
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

navod

Nový příspěvekod Raul » pon 5. listopad 2007 16:56

zrejme to bude prehliadacom, alebo milionom inych moznosti :-)

avsak, je tu aj taka moznost a tak bola od Jodu polozena otazka, tak snad pomohlo :-)
Poco, ma bene...
Málo, ale dobre...
Ján XXIII
Raul
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte 12. prosinec 2006 19:04

Nový příspěvekod MAOrh » pon 12. listopad 2007 23:21

Operou stazeno jako *.rar a nejde nainstalovat...
Mozzilou stazeno jako .*CAb a vse slape jak ma...
MAOrh
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř 25. duben 2007 6:20

Re: Návod k instalaci

Nový příspěvekod Extazinko » ned 26. říjen 2008 17:57

ja tomu nechapem :-D ako to naistalujem ? dpc? stahsomto co bolo vrare jeto vsubore tom co ma a dalej ?
Extazinko
 

Re: Návod k instalaci

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 26. říjen 2008 18:46

Stáhneš nějaký soubor .CAB (pokud se ti stáhl RAR, tak ho zkus přejmenovat nebo ho stáhni s jinším prohlížečem), který nakopíruješ do PDA/MDA a z něj ho spustíš. O zbytek se postarají Windows Mobile.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Návod k instalaci

Nový příspěvekod johan_bacto » pát 28. listopad 2008 8:04

Chtěl jsem vědět jak se přidávají kontakty na qip? děkuji
johan_bacto
 

Re: Návod k instalaci

Nový příspěvekod Rypi » úte 2. prosinec 2008 9:48

tak to nechápu. Asi přidat kontakt.. ne? :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30


Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron