Stránka 1 z 2

QIP Updater (automatická aktualizace všech částí Infia)

Nový příspěvekNapsal: sob 15. září 2007 11:21
od Dreamy
QIP Updater
... sa postará o automatickú aktualizáciu Infia. V čase písania tohto príspevku je ešte len vo verzii 1.1 Beta a má isté nedostatky, ale je plne použiteľný...

Stručne:

1) Stiahnite si QIP Updater, a rozbaľte ho do zložky s Infiom (V Plugins pribudne Updater).

2) Spustite Infium. Okrem ikonky Infia pribudne aj ikonka Updatera:
Obrázek

3) Program vás automaticky upozorní na novú verziu Infia:
Obrázek

4) Objaví sa prehľad aktualizácií:
Obrázek
Check All - Vybrat vše | Uncheck All - Odznačit vše | Invert Selection - Invertovat výběr | Refresh List - Aktualizovat seznam

5) Po zvolení aktualizácií sa začne Infium aktualizovať (nezabudnite ho najprv vypnúť!):
Obrázek

6) Ak sa chcete o priebehu aktualizácie dozvedieť viac, stlačte Detaily:
Obrázek

To je zhruba všetko, pre nedostatok času sem nebudem písať o nových verziách ani nič podobné, ak niečo chcete, napíšte na QIP.sk Forum > Projekty QIP.sk > QIP Update System, kde si môžete stiahnuť aj súbory potrebné na vytvorenie vlastného QIP Update Servera. Ospravedlňujem sa za anglické screenshoty, program je dostupný aj v slovenčine či češtine, ale nechcelo sa mi všetko fotiť trikrát.

/edit Lms: odebráno oznámení, když projek byl ukončen

Nový příspěvekNapsal: ned 7. říjen 2007 12:37
od Xeelee
V prispevku jsem prelozil nazvy tlacitek u kroku 4.
Nic vic podle me neanglictinar potrebovat nebude.

Tenhle plugin by si meli stahnout vsichni.
Vrele doporucuji.

QIP Update server

Nový příspěvekNapsal: ned 7. říjen 2007 17:46
od Draciel
mno me o vubec nefaka ja si to extrahnu v Plugins spustim to a qipim a vubec nic ani kdyz o otevru tak tam nic neni v cem delam chybu?

Nový příspěvekNapsal: ned 7. říjen 2007 19:44
od Xeelee
Tech slozek je v archivu trosku vic (netusim proc).
Do Plugins zkopiruj jen tu posledni slozku se tremi vyse zminovanymi soubory.
Po spusteni Infia se ti objevi ikonka v tray.
Nevim proc ale plugin se mi nezobrazuje ve spravci pluginu.

Nový příspěvekNapsal: pon 8. říjen 2007 7:23
od Lms
Těch složek v archivu je více, protože je to vyvořeno tak že si prostě vybereš pouze cestu ke qipu a extrahuješ, nemusíš řešit kde ten plugin dát.
Je zajímavé že ve správci pluginů není, ale funguje :shock: (V předchozí verzi infia byl i v pluginech).

Kdy bude nějaká verze Updateru která bude zvládat updatování nových souborů a ne, klidně přepíše vše na staré?
A k čemu potřebuje updater opravnění jako admin (UAC se při startu ptá)? Nic náročného nevytváří.

Nový příspěvekNapsal: pon 8. říjen 2007 19:55
od Dreamy
:D Prepáčte ale nestíham ani svoje fórum, preto som napísal že tu nebudem robiť support...
Neviem ako to bude s Updaterom... Milý infinity_gth sa na mňa vybodol, ale od testerov som počul že sa chce 'inšpirovať', budiš, ja mu to neberem, budem mať o starosť menej... Rozhodne ale fixnem všetko čo som sa dozvedel že by chcelo vylepšiť, dokonca na tom aj priebežne pracujem ale určite teraz nestíham nič releasnuť... Ledva si nájdem čas na spánok na na holku. :oops: :oops: :oops: Onedlho. Onedlho. Snáď skôr ako Infium 9000 final build.

Nový příspěvekNapsal: ned 28. říjen 2007 3:37
od GasThan
hmm dobra vecicka ten updater som to stale odkladal na inokedy ze si to vyskusam a dobre je to moholsom aj skorej :D

Nový příspěvekNapsal: ned 28. říjen 2007 9:46
od Dreamy
Spravim finalnu verziu takze kludne piste co vam tam nevyhovuje.

Nový příspěvekNapsal: čtv 8. listopad 2007 0:38
od GasThan
Nevie niekto co s tym je ked dam refresh list tak mi to vyhodi toto. Ma este niekto taky problem ?
Obrázek

:arrow: dreamwalker trochu od temi ale prosim ta ako si spravil ten styl pisma co mas na tych screenoch hore ? vo windows XP som take nic nevidel je to skorej vo Viste a chcel by som to do XP dat ak mozes prosim ta napis mi to mozes aj sukromnou spravou alebo na QIP ;)

Nový příspěvekNapsal: čtv 8. listopad 2007 11:28
od Dreamy
Gasthan, to je Tahoma s ClearType.

Nový příspěvekNapsal: čtv 8. listopad 2007 20:02
od GasThan
a s tym mojim problemom mi nevie nikto poradit ??

:arrow: dreamwalker este mali detajl napis mi kde to nastavim kludne aj sukromnu spravu nech tu zbytocne nespamujeme ;)

Nový příspěvekNapsal: čtv 8. listopad 2007 20:54
od Pivoth
Me to pri refreshi dela taky hold asi globalni error :)

Nový příspěvekNapsal: sob 10. listopad 2007 17:22
od Dreamy
GasThan, ked uz, tak to hodim sem. ClearType je totiz uzasna vec, spravi z tych strasnych pixelov uzasne pismo, vlastne nerozumiem preco to nie je nastavene predvolene, lebo vela ludi ani nema sajnu, ze nieco take je, a pritom sa trapia so slabou citatelnostou a podobne...

Vlastnosti obrazovky (Pravy klik na plochu->vlastnosti) -> Vzhlad -> Efekty -> Vyhladzovat okraje zobrazovaneho pisma -> vyber ClearType namiesto Standardnej metody.

Nový příspěvekNapsal: sob 10. listopad 2007 17:25
od Dreamy
Co sa toho erroru tyka, connection closed gracefully nie je error :)
Takze to vidim na chybicku u mna, v osetrovani vynimiek...

Rozmyslam ze to cele prepisem ked bude trochu volneho casu,
uz si ani nepamatam svoj kod... Zoznam suborov to nejaky hodi
ci stopne proces?

Nový příspěvekNapsal: sob 10. listopad 2007 17:27
od GasThan
nic nehodi ziadny zoznam je to prazdne a ked dam refresh tak hento mi vyhodi

Nový příspěvekNapsal: sob 10. listopad 2007 19:06
od Pivoth
me to dela taky je to globalni chybka :)

Nový příspěvekNapsal: sob 10. listopad 2007 19:22
od Dreamy
Ked vyjde dalsi update a nebude mat integrovany update system, tak nakodim celkom novy updater (v. 2.0). 8)

Nový příspěvekNapsal: ned 11. listopad 2007 12:31
od GasThan
ok daj potom vedet bo je to super vec a bola by skoda nemat to ;)

edit: no neviem ci si to nejak opravil ale mne to uz ide ok dnes mi vyhodilo dost vela aktualizacii akurat stale tam mam jednu a to skin konkretne tu dll kniznicu aj ked tam start update tak aj tak tam stale zostane nevies co s tym moze byt ? QIP nevipinam ked sa to updatuje

/edit Xeelee: slouceny dva prispevky

Nový příspěvekNapsal: ned 9. prosinec 2007 23:02
od Bari
Já mám taky u toho updater pořád dva updaty - Langs\Czech.dll a Skins\QIP\graph.dll. I když je updatnu při příštím zkontrolování jsou tam zase... A taky kde se dá nastavit čeština a jak to vypadá s tou novou verzí updateru?

Nový příspěvekNapsal: pon 10. prosinec 2007 16:37
od Pivoth
mame stejnej problem uz sem to tu nekde resil