QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Popis chybových kódů při startu QIPu Infium

Popis chybových kódů při startu QIPu Infium

Nový příspěvekod Lms » pát 28. září 2007 10:08

Množí se dotazy na chyby při startu Infia, takže jsem jejich popis přeložil z oficiálních stránek. Doufám že to pomůže. :D

Okno s chybou:
Obrázek

číslo chyby - popis
1 - Operační systém nepodporuje Unicode
2 - Nebyla nalezena nebo není přistup do složky Core
3 - Nebyla nalezena nebo není přistup do složky Langs
4 - Nebyla nalezena nebo není přistup do složky Plugins
5 - Nebyla nalezena nebo není přistup do složky Protos
6 - Nebyla nalezena nebo není přistup do složky Skins
7 - Nebyla nalezena nebo není přistup do složky Sounds
8 - Nebyla nalezena nebo není přistup do složky Profiles
10 - Nebyl nalezen, není přistup nebo je porušen soubor s jazykem (Czech.dll, Slovak.dll, English.dll, Russian.dll nebo jiné)
11 - Nebyl nalezen, není přistup nebo je porušen soubor ve složce s aktuálním skinem graph.dll
12 - Nebyl nalezen, není přistup nebo je porušen soubor ve složce Core
13 - Nebyl nalezen, není přistup nebo je porušen soubor s protokolem
14 - Nebyla nalezena nebo není přistup do složky Smilies
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Xeelee » pát 28. září 2007 10:45

Super diky :)
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: Popis chybových kódů při startu QIPu Infium

Nový příspěvekod K4ST4N3K » ned 20. duben 2008 19:56

To ja by som ešte doplnil, že chyba môže byť aj:
súbor current.cfg- v zložke Skins, alebo Langs.
A bod 8,- chyba nemože byť, - dobre vieš že táto zložka, ak neexistuje, sa vytvorí sama.. ;)
[B.K.] Nesnažte se to rozluštit/Obrázek

Obrázek
Uživatelský avatar
K4ST4N3K
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 69
Registrován: ned 20. duben 2008 14:44
Bydliště: home=)

Re: Popis chybových kódů při startu QIPu Infium

Nový příspěvekod Lms » pon 21. duben 2008 7:02

Je to překlad z oficiální fóra co napsal autor (INF).
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: Popis chybových kódů při startu QIPu Infium

Nový příspěvekod K4ST4N3K » pon 21. duben 2008 19:56

Tak sa omlúvam, ale nebolo napísané/nemohol som vedieť.
[B.K.] Nesnažte se to rozluštit/Obrázek

Obrázek
Uživatelský avatar
K4ST4N3K
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 69
Registrován: ned 20. duben 2008 14:44
Bydliště: home=)

Re: Popis chybových kódů při startu QIPu Infium

Nový příspěvekod iAN » čtv 13. leden 2011 16:25

Ahojte,
som dlhodobejším spokojným používateľom QIP-u Infium JadrisPack, ale bugy poslednej verzie, v ktorej nastali "čarovné problémy" ma prinútili sa sem registrovať.
Rád by som sa vás opýtal na doplnenie prípadne nejaké stanovisko k týmto chybám. Ak ste sa s tým nestretli, ako ste to riešili? :idea:

QIP Infium JadrisPack 4.3.0 postavenej na Builde 9042 (nainštalovaný do iného adresára, nie do Prog. Files -> urobené na základe odporúčaní)
Win 7 PRO 32b ENG

Problém:
#1
Po nainšťalovaní najnovšej verzie (hore) a po jej spustení vás QIP častuje touto hláškou. Nejde sa toho zbaviť, nijako.
Obrázek

#2
A ak si chcete zmeniť jazyk z čestiny na akýkoľvek iný, tak pri potvrdení vašej voľby uvidíte tento bug. Potom sa stále pri každom zapnutí QIP-u tento error message opakuje.
Jazyk sa síce zmení, ale budete otravovaný týmito hláškami. Čestina funguje v pohode.

Obrázek

Neviem čo s tým. Nechcel som na to zakladať tému, ale aby to bolo pokope s inými error messages. Snáď ma hneď neukameňujete za to ;)

Tému, kde by sa to riešilo som hľadal, ale nenašiel. Ak sa niečo také už riešilo - ospravedlňujem sa, nie je to ľahké nájsť potom. :sry:
iAN
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 13. leden 2011 14:55

Re: Popis chybových kódů při startu QIPu Infium

Nový příspěvekod Silence » čtv 21. červenec 2011 19:15

Zdravím,lidičky při spuštění QIPU mi to píše Error number 4 což je ta chyba s pluginem.Prosím poví mi někdo co s tím mám dělat? Na qipu mám kontakty i na lidi na které jiný kontakt nemám a proto potřebuji rychle problém vyřešit..Omlouvám se že otravuju ale prosím poradte mi nekdo co delat..diky !! :(
Silence
 

Re: Popis chybových kódů při startu QIPu Infium

Nový příspěvekod JindNovo » čtv 21. červenec 2011 22:14

Vytvořit složku Plugins v adresáři s QIPem.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron