QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Historie - v čem otevřít soubour s příponou *.qhf

Historie - v čem otevřít soubour s příponou *.qhf

Nový příspěvekod ceiks65 » pon 8. říjen 2007 8:40

u všech kontaktů se mi historie normálně ukládá a jde ji v infiu přečíst, jenom u kámošky se kterou si píšu nejvíc tak ji v infiu neotevřu... ve složce history mi ale u její historie každý den přibyde pár kb, tzn. že se historie ukládá ale prostě v infiu jí vůbec nevidím :(
a když to zkusím otevřít třeba v poznámkovém bloku tak jsou tam samé čtverečky, hvězdičky atd.
snad mi rozumíte a pomůžete mi vyřešit můj problém ;)
ceiks65
Nováček

Nový příspěvekod basty » pon 8. říjen 2007 12:39

je to tusim zasifrovany, aby se do toho neslo dostat, takze nevim jestli ti to pujde. mozna tim prevodnikem hist.
basty
Uživatel QIPu

Nový příspěvekod ceiks65 » pon 8. říjen 2007 13:25

taky jsem si říkal, ale to je blbé že si neotevřu ani tu svojí :(
ceiks65
Nováček

Nový příspěvekod Lms » pon 8. říjen 2007 16:17

Zkus aplikaci, HistoryQIP (je tu někde na těchto stránkách), převeď historii např na historii QIPu 2005 a pak to zas převeď zpět do QIP Infium.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Lms
Moderátor

Nový příspěvekod ceiks65 » úte 9. říjen 2007 12:37

zkoušel jsem, ale nic se nepřevedlo... zkoušel jsem oba směry a nic :(
ceiks65
Nováček

Re: Historie - v čem otevřít soubour s příponou *.qhf

Nový příspěvekod Mauda » stř 5. březen 2008 9:49

Doporucuji ten soubor s historii smazat.
QIP si pak zalozi novy a historie uz bude dal fungovat dobre.

Je skoda, ze prijdes o vsechny doposud ulozene zpravy, ale do budoucna to uz bude ok.

Mauda
Mauda

Nový příspěvekod boochro » sob 7. březen 2009 14:45

jako existuje na to tzv qip history manager ale musis precte ti jen urcitou cas a musis si ho zaplatit aby fungoval...coz je na *censored*...zrovna bych se chtel zeptat jesi na to nema nekdo serial nebo crack?
boochro

Nový příspěvekod Black_Fox » sob 7. březen 2009 16:47

Je nějaký odkaz na stránky, kde se ten prográmek dá sehnat? Rád bych viděl, kdo si nechává platit za něco, co už bylo vydáno zdarma.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Black_Fox
VIP Černý Lišák

Nový příspěvekod mauboo » sob 7. březen 2009 17:03

http://www.udivankin.ru/ tohle je ta stranka....hele prosimte ja si s tim porad nevím rady...mam proste soubory qhf a nemuzu najit zaboha zadnej program kterej mi je rozkoduje do normalniho textu...ten qip history manager to udela ale jen cas a zbytek se musis registrovat...cetl jsem si tohle forum a proste jsem na to neprisel...posli mi prosim odkaz na program ktery otevru zadam tam soubor qhf a vyleze mi text...dekuju moc...to radsi zaplatim tobe nez nejakymu rusakovi...
mauboo

Nový příspěvekod Black_Fox » sob 7. březen 2009 17:54

Nemám tušení, jak bych na tom já mohl vydělat :) Je už tady na fóru a jmenuje se HistoryQIP.
EDIT: Na druhou stranu, tenhle program z tvého odkazu se zdá schopnější a uživatelsky o trochu příjemnější :e?:
ještě jeden EDIT: Tady je od autora ještě jeden prográmek, který umí jen prohlížet... ten je možná dokonce zdarma.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Black_Fox
VIP Černý Lišák

Nový příspěvekod mauhrosik » sob 7. březen 2009 21:44

ahoj diky za odpoved..QIPhistory mi nefunguje...nevím jak se s nímpracuje...kdyz dam aby mi to konvertovalo tak mi to pise chyby jak jiz tady nekdo poukzoval...neco v tom smyslu jako invalid accec..nebo neco takoveho.....co se tyce toho programku jak si poukazoval od toho ruskyho borce tak ten taky nefuguje...nechce to ty soubory nacist....proto zbyva jen ten qip history manager kterej jak sem jiz napsal aby byl plne funkcni tak musis mit serial od typka kterej to vymyslel a to samozrejme musis zaplatit....takze si nevím rady..... proste moje situace je nasledovna....mel sem ucet na infiu a zapomnel sem heslo a chtel bych si precist davno starou historii...no a ono to proste nejde....na qipu to pres jinej ucet nenactu...a ten QIPhistory to nejak necce konvertovat a neumi si s timporadit kdyz mas samostatne qip infium history soubory...porad mi prosim aspon jak rozchodit ten QIP history...ja sem to tu studoval a proste nerozchodil... diky
mauhrosik
Nováček

Nový příspěvekod Mett » sob 7. březen 2009 22:20

A jak si seš jistej, že sou ty archivy v pořádku, když ti to v ničem nejde?
Mett
Uživatel QIPu

Nový příspěvekod Black_Fox » sob 7. březen 2009 23:45

Invalid access? Máš zapnuté Infium zatímco tohle děláš a kde ho máš nainstalované?
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Black_Fox
VIP Černý Lišák

Zpět na Podpora