QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Lms » úte 13. listopad 2007 7:49

ExMusic
autor: ICE9000 (Arthur K.)


Tento plugin umožňuje, aby ostatní viděli ve vašem stavu co právě posloucháte ve vašem oblíbeném přehrávači.
Plugin se zapína zatržítkem "Plugin is ON"

Jazyk: čeština, slovenčina, angličtina, němčina, ruština
             !!! Autorem češtiny jsem já (Lms). Je zakázáno upravovat češtinu a publikovat ji jako své dílo !!! Autorem slovenčiny je Morpheus.

Instalace:
- rozbalte archiv do složky "QIP Infium\Plugins"
- restartujte QIP Infium

Vyžadováno: QIP Infium 9005 RC1 nebo vyšší

Podporované přehrávače:
- Winamp 2.x a novější
- Media Player 6.4
- Windows Media Player 10, 11
- jetAudio 5.0 a novější
- Foobar2000 0.8.x a novější
- Light Alloy 2.0 a novější
- Apollo 37
- AIMP MMC PRO
- AIMP2
- iTunes 5.0 a novější
- ZoomPlayer 4.x a novější
- MediaMonkey 2.x
- GOM Player
- Quintessential Player 4.x a novější
- BSplayer 1.х a novější
- XMPlay
- RealPlayer
- Imp's Player
- KMPlayer


Ke stažení:
ExMusic 3.0.7 beta
ExMusic 3.0.6 beta
ExMusic 3.0.5 beta
ExMusic 3.0.4 beta - 9004 a nižší
ExMusic 3.0.3 beta
ExMusic 3.0.1 beta
ExMusic 2.4.3.1620
ExMusic 2.4.2.1400
Naposledy upravil Lms dne úte 29. leden 2008 18:22, celkově upraveno 20
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod GasThan » úte 13. listopad 2007 14:22

ako sa to pouziva len nakopirujem do Plugins alebo kam ?
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Nový příspěvekod Pivoth » úte 13. listopad 2007 14:30

mam to hozeny v plugins ale kdyz to chci nastavit vsechno je psany stylem ????????????? XD stahl jsem si ten SDK ale to zas nevim jak dat dokupy prosim help XD
------------------
EDIT: otaznicky sme vyresil zmenou jazyka :) EDIT2: Uz mi to funguje
Staci si zmenit jazyk nahore zaskrtnout Plugin is ON (samozdrejme mit plugin ve slozce plugins) pak si nastavit veci okolo statusu a ENJOY
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Nový příspěvekod Lms » úte 13. listopad 2007 14:47

GasThan píše:ako sa to pouziva len nakopirujem do Plugins alebo kam ?
Všechny pluginy se kopírují do složky "Plugins".
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Cleitus » ned 25. listopad 2007 19:08

Ahoj, mám infium, stáhnul jsem si ExMusic 2.2.3, nahrál to do šložky plugins ale bohužel v nastavení QIPu nevidím v pluginech žádný plugin, nevím co dál :oops: pls pomozte
EDIT: vyřešeno, stáhnul jsem předposlední verzi a už to jde :-P
BE A GOVERNMENT INFORMER, BETRAY YOUR FAMILY & FRIENDS.
Uživatelský avatar
Cleitus
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 25. listopad 2007 19:06
Bydliště: Vysočina

Nový příspěvekod dRaczek » ned 2. prosinec 2007 16:38

Ahoj. No mě se tam neobjeví ani jedna z těch verzí co tu je nabízena ke stažení. Mám infium 9000 beta. To je ta co vyšla kolem 20 listopadu. Ten dll sem zkopíroval do plugins a ani jedna verze se mi tam prostě neobjeví.
Ke qipu mě přivedla má láska, která opustila mě i qip. Qip, ale zůstal věrný mě a já jemu :)
Ne, nechci Infium. Nelíbí se mi. Je.. divný. :e?:
Uživatelský avatar
dRaczek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 2. prosinec 2007 9:20

Nový příspěvekod Lms » ned 2. prosinec 2007 16:48

A máš ten plugin ve složce "exmusic" ? (tz. "QIP Infium\Plugins\ExMusic\ExMusic.dll")
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod dRaczek » ned 2. prosinec 2007 17:42

Aha tak to jsem neměl. Já tam měl jen "QIP Infium\Plugins\ExMusic.dll". No už se tam objevil akorát se vyskytla další chybka. Po chvilce začne na ploše problikávat hláška Information s textem Please wait nebo tak něco je to moc rychlí. A pak už můžu jen ctrl+alt+del jinak qip neukončím a nic s ním nejde dělat.
edit: přehrávač používám foobar
Ke qipu mě přivedla má láska, která opustila mě i qip. Qip, ale zůstal věrný mě a já jemu :)
Ne, nechci Infium. Nelíbí se mi. Je.. divný. :e?:
Uživatelský avatar
dRaczek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 2. prosinec 2007 9:20

Nový příspěvekod Pivoth » ned 2. prosinec 2007 18:55

dRaczek píše:Aha tak to jsem neměl. Já tam měl jen "QIP Infium\Plugins\ExMusic.dll". No už se tam objevil akorát se vyskytla další chybka. Po chvilce začne na ploše problikávat hláška Information s textem Please wait nebo tak něco je to moc rychlí. A pak už můžu jen ctrl+alt+del jinak QIP neukončím a nic s ním nejde dělat.
edit: přehrávač používám foobar
pouzij jinej prehravac :))
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Nový příspěvekod Xeelee » ned 2. prosinec 2007 20:41

Špatná odpověď.

dRaczek: peknej podpis :)
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod dRaczek » ned 2. prosinec 2007 21:42

Tak jsem zkusil winamp, ten to ignoroval úplně a pak ještě windows media player. Tam to odeslalo název první písníčky jako ve foobaru a pak zase ta blikající hláška kterou nakonec vystřídala nekonečně se množící hláška Acces violation nebo tak nějak. Měl sem co dělat abych se toho zbavil. No nic tak sem to smazal. Možná je chyba někde u mě v počítači. On už i music to qip co jsem měl na qip 2005 8030 někdy odesílal někdy neodesílal.

Xeelee: díky
Ke qipu mě přivedla má láska, která opustila mě i qip. Qip, ale zůstal věrný mě a já jemu :)
Ne, nechci Infium. Nelíbí se mi. Je.. divný. :e?:
Uživatelský avatar
dRaczek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 37
Registrován: ned 2. prosinec 2007 9:20

Nový příspěvekod Black_Fox » pon 3. prosinec 2007 0:25

Ono by to ten status teoreticky mělo upravit jenom při změně písničky, prakticky se tak ale asi děje častěji :) Jestli to nefunguje pod foobarem, tak to nebude fungovat už nikde :D
foobar forever! :c)
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Dva statusy

Nový příspěvekod Chc1pac666 » pon 3. prosinec 2007 19:23

Je možné aby to fungovalo i takto? Mám dva přehrávače AIMP2 na music a BSplayer na video. Je možné aby při zapnutí AIMPU se my nastavil status music+jméno písničky atd, a při zapnutí BSplayeru se my nastavil status TV a jméno souboru(filmu) na který se dívu?
Chc1pac666
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 17. listopad 2007 11:09

Dva statusy

Nový příspěvekod Chc1pac666 » pon 3. prosinec 2007 19:32

Tak jsem zjistil že to jde. Plugins jsem tam nahrát dvakrát a oba jinak nastavil. Jeden na AIMP2 a druhej na BSPlayer a funguje parádně.
Chc1pac666
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 17. listopad 2007 11:09

Re: Dva statusy

Nový příspěvekod Lms » úte 4. prosinec 2007 14:33

Uvažoval jsem nad překladem tohoto pluginu do češtiny, ale bylo by to velmi složité (byla by pouze na jednu verzi; a ještě by to nešlo kompletně přeložit).
Tak jsem s autorem pluginu dojednal, že plugin upraví a bude možné jej překládat jednoduchým způsobem :). Doufám že to zvládne brzo.... :D
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: Dva statusy

Nový příspěvekod Pivoth » úte 4. prosinec 2007 14:38

Lms píše:Uvažoval jsem nad překladem tohoto pluginu do češtiny, ale bylo by to velmi složité (byla by pouze na jednu verzi; a ještě by to nešlo kompletně přeložit).
Tak jsem s autorem pluginu dojednal, že plugin upraví a bude možné jej překládat jednoduchým způsobem :). Doufám že to zvládne brzo.... :D
parada GJ :)
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Nový příspěvekod Lms » úte 18. prosinec 2007 17:53

A máme tu novou verzi i s podporou češtiny. :lol:
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Nový příspěvekod Cheaterboy » stř 19. prosinec 2007 17:04

nefunguje pouzivam WMP 11 jsem z toho na nervach !!! ja tem toho tolik k nastaveni
a když čekám těch 10 vteřin jak kokot jak je mám nastavených jako interval tak nic prostě!!! nefaka!! pls pomozte!! nevim co stim je to strašný!!
EDIT: VYŘEŠENO!!
Stačilo pouze změnit na výchozí text v položce X-stav a na uvodni položce dat prvni vyber a dat obnovit obsah ale chcu si to nastavit jeste podle sebe a doufam ze to zas nepose**
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

Nový příspěvekod Xeelee » stř 19. prosinec 2007 20:20

Používání WMP je IMHO docela dobrej masochizmus :)
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Cheaterboy » stř 19. prosinec 2007 20:30

Xeelee píše:Používání WMP je IMHO docela dobrej masochizmus :)

jn ale podle me se WMP 11 spousti rychleji nez winamp a navic jsem WMP 11 taky nenavidel ale pak sem si zvykl na design a rychle nabihání;-)
EDIT: jo a když už pišu tak se mi ted nabehla aktualizace ExMusic na build 1283 ale nevim kde se to aktualizuje a jesli se to vubec aktualizuje pac dam normalne ExMusic nastaveni a dam ostatni kliknu na Zkontrolovat Aktualizace vyjede okno že je dostupna nova aktualizace build 1283 ale když kliknu na Load 2.4.1.1283 (Stáhnout Novou verzi) tak mi nenabehne žadne okno se statusem kde bych mel prehled o stavu aktualizace nevite jak to poznam jestli se me to aktualizuje?
Cheaterboy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 470
Registrován: ned 15. červenec 2007 23:27
Bydliště: Olomoucký kraj - Litovel

Další

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků