QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Pafo » úte 24. březen 2009 8:58

No nejspíš proto, že to autor pluginu neimplementoval :) Můžeš ho zkusit kontaktovat, já už to zkoušel a ani čárka.. tak mnoho klika.. :D
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2828
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Nejde mi ExMusic

Nový příspěvekod Reaster » pon 30. březen 2009 13:21

AŤ se snažím jak se snažím tak nedokážu aby se mi při statusu ukazovala hudba kterou poslouchám.Používám QIP Infium 9030,a Přehrávač Jet Audio.Ale prostě aťse snažím jak chci tak prostě nic...status je stáhle "*HUDBA*" a já už jsem z toho na prášky..ocenil bych teda radu,pokud je to možné. PS:Zkoušel jsem i WMP ale taky nic... :(

//edit Pafo: sloučeno s vláknem Exmusic
Reaster
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod bladezone™ » pon 30. březen 2009 14:09

Možná by nám pomohlo vidět screen nastavení pluginu, takhle ti těžko poradíme, co kde zašrtnout. ;)
bladezone™ | WEB: petrbelik.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 598
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Reaster » pon 30. březen 2009 15:06

Zkoušel sem i Exmusic z vašeho fora,ale taky nic...upřímně řeknu že mě to pěkně se*e....když jsem psolal kamarádce odkaz na ten QIP tak jí to uplně v pohodě jede a nic s tím neudělal ani..ale mě to nejde ikdyž nastavuju nebo ne...nechápu to :e?:
Reaster
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod bladezone™ » pon 30. březen 2009 15:08

Vyzkoušej můj pack, tam by to mělo jít stopro, vše je přednastaveno v již vytvořeném profilu a není nutno instalovat (portable).
Odkaz na pack mám v podpise. ;)
bladezone™ | WEB: petrbelik.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 598
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Reaster » pon 30. březen 2009 15:36

Ani ten BZ Pack nejde...tak to nechápu...:'(Jdu se oběsit:D
Reaster
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod bladezone™ » pon 30. březen 2009 15:41

To není možný, aby ti to nikde nešlo. :roll:
Napiš mi na icq, nebo na jabber, pořešíme tam.

//bz™: Vyřešeno, bylo to kodeky.
bladezone™ | WEB: petrbelik.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 598
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod panther7 » pon 13. duben 2009 12:58

Všim jste si někdo, že ExMusic nehorázně blbne s WMP 12? Bylo by prima, kdyby autor svůj plugin trochu aktualizoval
Skin pro QIP Infium/2010/2012: Panther Skin
Uživatelský avatar
panther7
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 258
Registrován: čtv 24. duben 2008 16:13

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod 585 » pon 13. duben 2009 17:31

ten blbne i s Media Player Classic - Homecinema.
pisal som s autorom pluginu a sam mi napisal, ze planuje novu verziu. lenze toto bolo uz davnejsie, nejako asi nema cas...

ako odpoved na problem s MPC-HC bolo toto: Hi. It's old core problem. I write new plugin and it will works fine ;0)
len nenapisal, ze kedy ten plugin napise. skoda
Uživatelský avatar
585
Nováček
 
Příspěvky: 18
Registrován: pon 12. leden 2009 18:04

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Pafo » pon 13. duben 2009 17:46

Celkem alespoň dobré, že ti odepsal a něco vytváří... chybu např. s playlistem zde pár lidí už hlásilo i s WMP11.. je nejvyšší čas na inovaci.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2828
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod w0lf » čtv 7. květen 2009 7:29

Cus mam problem. Pouzivam jadis pack a exmusic mi nefunguje. Tedy v praci mam win XP, iTunes 8 a take jadris pack a slape to v pohode. Doma na notesu mam Visty, iTunes 8, jadris pack a exstatus mi tam nejde. Skousel jsem to v Media playeru a tam to slapalo ale iTunes to uplne ignoruje. Nastaveni exmusic mam at to automaticky vyhleda prehravac a nic, kdyz nastavim rovnou iTunes tak to nejde. Nevim co s tim nemuzete nekdo poradit? Btw. jiny nastaveni exmusic mam normalne defaultni z instalace. Je divny ze to jde v praci a doma ne. Nemuze to bejt nejak tema vistama? Fakt nevim poradte pls...
w0lf
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 7. květen 2009 7:24

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Master of Noobs » ned 17. květen 2009 16:54

Windows Media Player 12 funguje taky :-)
Master of Noobs
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 13. červen 2009 13:57

Windows Media Player 12 funguje taky :-)

Ehm...zkoušel jsi to?...
ja ano..Win7....vse ok...akorat WMP 12...cokolik pustite tak to cca kazde 2sec ukazuje jinou skladbu (z knihovny)......kdyy stale hraje jen jedna
A hodila by se podpora VLC....
Uvidime co autor udělá 8)
Návštěvník
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod Lms » sob 13. červen 2009 15:03

Autor předpokládám neudělá nic.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod GasThan » sob 13. červen 2009 19:39

mne to hadze tieto chyby :(
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod PARTiLLE » úte 23. červen 2009 21:05

@GasThan: nejsi sam, komu to hazí, mě to dělá totéž! %)
btw: je pravda ze ExMusic hazí jiné skladby do popisků, než se právě přehrává. Dělal to WMP11, tak i 12! :(
PARTiLLE
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod G@mbr!nus » pon 29. červen 2009 16:19

Zdravim, mam tento plugin pres rok a nemuzu si stezovat, funguje super, pouzivam JetAudio, ale fungoval mi skvele i na AIMP2...GOOD WORK
G@mbr!nus
 

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod panther7 » pon 29. červen 2009 21:04

jetAudio jede :juch: jelikož je to jeden z nejlepších přehráváču (bohužel obsahuje ještě dost bugů, ale autoři se snaží ;))
Skin pro QIP Infium/2010/2012: Panther Skin
Uživatelský avatar
panther7
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 258
Registrován: čtv 24. duben 2008 16:13

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod keyboo » úte 30. červen 2009 0:46

Fakt bugy? Dyť je strašně starej (myslím). Tak bych čekal, že už bude v pohodě
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekod panther7 » úte 30. červen 2009 8:26

Pořád se na něm pracuje: v7.5.3.15 - 11.06.2009
Skin pro QIP Infium/2010/2012: Panther Skin
Uživatelský avatar
panther7
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 258
Registrován: čtv 24. duben 2008 16:13

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník