Stránka 1 z 11

ExMusic (hudba ve statusu) [ICE9000]

Nový příspěvekNapsal: úte 13. listopad 2007 7:49
od Lms
ExMusic
autor: ICE9000 (Arthur K.)


Tento plugin umožňuje, aby ostatní viděli ve vašem stavu co právě posloucháte ve vašem oblíbeném přehrávači.
Plugin se zapína zatržítkem "Plugin is ON"

Jazyk: čeština, slovenčina, angličtina, němčina, ruština
             !!! Autorem češtiny jsem já (Lms). Je zakázáno upravovat češtinu a publikovat ji jako své dílo !!! Autorem slovenčiny je Morpheus.

Instalace:
- rozbalte archiv do složky "QIP Infium\Plugins"
- restartujte QIP Infium

Vyžadováno: QIP Infium 9005 RC1 nebo vyšší

Podporované přehrávače:
- Winamp 2.x a novější
- Media Player 6.4
- Windows Media Player 10, 11
- jetAudio 5.0 a novější
- Foobar2000 0.8.x a novější
- Light Alloy 2.0 a novější
- Apollo 37
- AIMP MMC PRO
- AIMP2
- iTunes 5.0 a novější
- ZoomPlayer 4.x a novější
- MediaMonkey 2.x
- GOM Player
- Quintessential Player 4.x a novější
- BSplayer 1.х a novější
- XMPlay
- RealPlayer
- Imp's Player
- KMPlayer


Ke stažení:
ExMusic 3.0.7 beta
ExMusic 3.0.6 beta
ExMusic 3.0.5 beta
ExMusic 3.0.4 beta - 9004 a nižší
ExMusic 3.0.3 beta
ExMusic 3.0.1 beta
ExMusic 2.4.3.1620
ExMusic 2.4.2.1400

Nový příspěvekNapsal: úte 13. listopad 2007 14:22
od GasThan
ako sa to pouziva len nakopirujem do Plugins alebo kam ?

Nový příspěvekNapsal: úte 13. listopad 2007 14:30
od Pivoth
mam to hozeny v plugins ale kdyz to chci nastavit vsechno je psany stylem ????????????? XD stahl jsem si ten SDK ale to zas nevim jak dat dokupy prosim help XD
------------------
EDIT: otaznicky sme vyresil zmenou jazyka :) EDIT2: Uz mi to funguje
Staci si zmenit jazyk nahore zaskrtnout Plugin is ON (samozdrejme mit plugin ve slozce plugins) pak si nastavit veci okolo statusu a ENJOY

Nový příspěvekNapsal: úte 13. listopad 2007 14:47
od Lms
GasThan píše:ako sa to pouziva len nakopirujem do Plugins alebo kam ?
Všechny pluginy se kopírují do složky "Plugins".

Nový příspěvekNapsal: ned 25. listopad 2007 19:08
od Cleitus
Ahoj, mám infium, stáhnul jsem si ExMusic 2.2.3, nahrál to do šložky plugins ale bohužel v nastavení QIPu nevidím v pluginech žádný plugin, nevím co dál :oops: pls pomozte
EDIT: vyřešeno, stáhnul jsem předposlední verzi a už to jde :-P

Nový příspěvekNapsal: ned 2. prosinec 2007 16:38
od dRaczek
Ahoj. No mě se tam neobjeví ani jedna z těch verzí co tu je nabízena ke stažení. Mám infium 9000 beta. To je ta co vyšla kolem 20 listopadu. Ten dll sem zkopíroval do plugins a ani jedna verze se mi tam prostě neobjeví.

Nový příspěvekNapsal: ned 2. prosinec 2007 16:48
od Lms
A máš ten plugin ve složce "exmusic" ? (tz. "QIP Infium\Plugins\ExMusic\ExMusic.dll")

Nový příspěvekNapsal: ned 2. prosinec 2007 17:42
od dRaczek
Aha tak to jsem neměl. Já tam měl jen "QIP Infium\Plugins\ExMusic.dll". No už se tam objevil akorát se vyskytla další chybka. Po chvilce začne na ploše problikávat hláška Information s textem Please wait nebo tak něco je to moc rychlí. A pak už můžu jen ctrl+alt+del jinak qip neukončím a nic s ním nejde dělat.
edit: přehrávač používám foobar

Nový příspěvekNapsal: ned 2. prosinec 2007 18:55
od Pivoth
dRaczek píše:Aha tak to jsem neměl. Já tam měl jen "QIP Infium\Plugins\ExMusic.dll". No už se tam objevil akorát se vyskytla další chybka. Po chvilce začne na ploše problikávat hláška Information s textem Please wait nebo tak něco je to moc rychlí. A pak už můžu jen ctrl+alt+del jinak QIP neukončím a nic s ním nejde dělat.
edit: přehrávač používám foobar
pouzij jinej prehravac :))

Nový příspěvekNapsal: ned 2. prosinec 2007 20:41
od Xeelee
Špatná odpověď.

dRaczek: peknej podpis :)

Nový příspěvekNapsal: ned 2. prosinec 2007 21:42
od dRaczek
Tak jsem zkusil winamp, ten to ignoroval úplně a pak ještě windows media player. Tam to odeslalo název první písníčky jako ve foobaru a pak zase ta blikající hláška kterou nakonec vystřídala nekonečně se množící hláška Acces violation nebo tak nějak. Měl sem co dělat abych se toho zbavil. No nic tak sem to smazal. Možná je chyba někde u mě v počítači. On už i music to qip co jsem měl na qip 2005 8030 někdy odesílal někdy neodesílal.

Xeelee: díky

Nový příspěvekNapsal: pon 3. prosinec 2007 0:25
od Black_Fox
Ono by to ten status teoreticky mělo upravit jenom při změně písničky, prakticky se tak ale asi děje častěji :) Jestli to nefunguje pod foobarem, tak to nebude fungovat už nikde :D
foobar forever! :c)

Dva statusy

Nový příspěvekNapsal: pon 3. prosinec 2007 19:23
od Chc1pac666
Je možné aby to fungovalo i takto? Mám dva přehrávače AIMP2 na music a BSplayer na video. Je možné aby při zapnutí AIMPU se my nastavil status music+jméno písničky atd, a při zapnutí BSplayeru se my nastavil status TV a jméno souboru(filmu) na který se dívu?

Dva statusy

Nový příspěvekNapsal: pon 3. prosinec 2007 19:32
od Chc1pac666
Tak jsem zjistil že to jde. Plugins jsem tam nahrát dvakrát a oba jinak nastavil. Jeden na AIMP2 a druhej na BSPlayer a funguje parádně.

Re: Dva statusy

Nový příspěvekNapsal: úte 4. prosinec 2007 14:33
od Lms
Uvažoval jsem nad překladem tohoto pluginu do češtiny, ale bylo by to velmi složité (byla by pouze na jednu verzi; a ještě by to nešlo kompletně přeložit).
Tak jsem s autorem pluginu dojednal, že plugin upraví a bude možné jej překládat jednoduchým způsobem :). Doufám že to zvládne brzo.... :D

Re: Dva statusy

Nový příspěvekNapsal: úte 4. prosinec 2007 14:38
od Pivoth
Lms píše:Uvažoval jsem nad překladem tohoto pluginu do češtiny, ale bylo by to velmi složité (byla by pouze na jednu verzi; a ještě by to nešlo kompletně přeložit).
Tak jsem s autorem pluginu dojednal, že plugin upraví a bude možné jej překládat jednoduchým způsobem :). Doufám že to zvládne brzo.... :D
parada GJ :)

Nový příspěvekNapsal: úte 18. prosinec 2007 17:53
od Lms
A máme tu novou verzi i s podporou češtiny. :lol:

Nový příspěvekNapsal: stř 19. prosinec 2007 17:04
od Cheaterboy
nefunguje pouzivam WMP 11 jsem z toho na nervach !!! ja tem toho tolik k nastaveni
a když čekám těch 10 vteřin jak kokot jak je mám nastavených jako interval tak nic prostě!!! nefaka!! pls pomozte!! nevim co stim je to strašný!!
EDIT: VYŘEŠENO!!
Stačilo pouze změnit na výchozí text v položce X-stav a na uvodni položce dat prvni vyber a dat obnovit obsah ale chcu si to nastavit jeste podle sebe a doufam ze to zas nepose**

Nový příspěvekNapsal: stř 19. prosinec 2007 20:20
od Xeelee
Používání WMP je IMHO docela dobrej masochizmus :)

Nový příspěvekNapsal: stř 19. prosinec 2007 20:30
od Cheaterboy
Xeelee píše:Používání WMP je IMHO docela dobrej masochizmus :)

jn ale podle me se WMP 11 spousti rychleji nez winamp a navic jsem WMP 11 taky nenavidel ale pak sem si zvykl na design a rychle nabihání;-)
EDIT: jo a když už pišu tak se mi ted nabehla aktualizace ExMusic na build 1283 ale nevim kde se to aktualizuje a jesli se to vubec aktualizuje pac dam normalne ExMusic nastaveni a dam ostatni kliknu na Zkontrolovat Aktualizace vyjede okno že je dostupna nova aktualizace build 1283 ale když kliknu na Load 2.4.1.1283 (Stáhnout Novou verzi) tak mi nenabehne žadne okno se statusem kde bych mel prehled o stavu aktualizace nevite jak to poznam jestli se me to aktualizuje?